Buitenriolering hulpstukken

Als je buitenriolering gaat aanleggen, heb je niet genoeg aan rioleringsbuizen alleen. Om een solide systeem aan te leggen heb je ook slimme hulpstukken nodig, die je buizen onderling met elkaar verbinden. Denk hierbij aan pvc T-stukken, bochten en eindkappen: met deze pvc koppelstukken maak je jouw riolering pas compleet. Voor ieder pvc koppelstuk ben je bij Vriemee aan het juiste adres. We maken alles voor je op maat, in eigen huis. En dát zie je terug in het prijskaartje!

110x125 mm - Verloop inwendig

BVL110125
Ø 110 naar 125 mm pvc verloopstuk voor buitenriolering 1x mofverbinding, 1x spie-verbinding Voor 2 rioleringsbuizen met ongelijke diameter
€ 5,12

110 mm - Leidingbeugel PVC

OPHB110GRIJS
Ø 110 mm pvc leidingbeugel Exclusief montage-oog M6 of M8 Inclusief sluitschroef
€ 1,76

110 mm - Overschuif mof PVC

OVERSMOF110
Ø 110 mm pvc overschuifmof voor buitenriolering Zonder stootrand 2 manchetverbindingen
€ 3,66

110x160mm - Verloop inwendig

BVL110160
Ø 110 naar 160 mm pvc verloopstuk voor buitenriolering 1x mofverbinding, 1x spie-verbinding Voor 2 rioleringsbuizen met ongelijke diameter
€ 9,18

125 mm - Leidingbeugel PVC

OPHB125GRIJS
Ø 125 mm pvc leidingbeugel Exclusief montage-oog M6 of M8 Inclusief sluitschroef
€ 1,94

125 mm - Overschuif mof PVC

OVERSMOF125
Ø 125 mm pvc overschuifmof voor buitenriolering Zonder stootrand 2 manchetverbindingen
€ 4,93

125x160mm - Verloop inwendig

BVL125160
Ø 125 naar 160 mm pvc verloopstuk voor buitenriolering 1x mofverbinding, 1x spie-verbinding Voor 2 rioleringsbuizen met ongelijke diameter
€ 9,56

160 mm - Leidingbeugel PVC

OPHG160GRIJS
Ø 160 mm pvc leidingbeugel Exclusief montage-oog M6 of M8 Inclusief sluitschroef
€ 5,82

160 mm - Overschuif mof PVC

OVERSMOF160
Ø 160 mm pvc overschuifmof voor buitenriolering Zonder stootrand 2 manchetverbindingen
€ 7,81
Item 1-36 van 56 in totaal item(s)

Altijd de perfecte pvc koppelstukken voor jouw buitenriolering

Of je jouw rioleringsbuizen nu wilt verlengen, af laten buigen of wil laten vertakken: wij hebben altijd de hulpstukken in huis waarmee je het mogelijk maakt. Onze pvc koppelstukken zijn in eigen werkplaats gemaakt van het sterkste kunststof: daar kun je op bouwen!

Pvc T-stukken

Bestel een T-stuk van pvc als je jouw buitenriolering wil laten vertakken. Met onze pvc T-stukken laat je gemakkelijk één pvc buis overgaan in twee afzonderlijke, in de hoek die jij maar wilt. Of je brengt twee buizen samen in één! De meest gebruikelijke hoeken voor pvc T-stukken zijn 90 (87) graden en 45 graden.

Pvc bochten

Je rioleringsbuis in een bepaalde richting laten afbuigen? Zet geen druk op de buis zelf, maar gebruik één van onze pvc bochten. Je brengt ze makkelijk aan tussen twee afzonderlijke afvoerbuizen, en creëert zo eenvoudig de gewenste hoek. Bijvoorbeeld van 87 of 45 graden! Let er voor beide aansluitingen van je pvc bocht op of je een mof- of spieverbinding wil: dat helpt je het juiste model te kiezen.

Pvc dop of eindkap

Een nette afdichting maken op je buitenriolering? Met een pvc dop of eindkap wordt het een fluitje van een cent. Deze pvc dop plaats je eenvoudig op het einde van een pvc buis door hem over de buis heen te schuiven. Even vastlijmen en je bent klaar! Een pvc dop of eindkap zorgt er met name voor dat er zich geen ongewenst vuil in je buis kan ophopen.

Verstoppingen voorkomen of verhelpen

Het gros van onze pvc hulpstukken is erop gericht om een waterdichte verbinding te maken tussen twee rioleringsbuizen. Maar er zijn er ook een paar die je helpen in het onderhoud van je buitenriolering! Deze pvc hulpstukken hebben een afschroefbare dop, die je makkelijk kan openschroeven om van tijd tot tijd onderhoud te plegen aan je buitenriolering. Of om een onverhoopte verstopping te verhelpen! Kijk bijvoorbeeld eens bij:

  • Eindstop met schroefdeksel
  • Ontstopping T-stuk met schroefdeksel

Hoe laat je jouw buitenriolering hulpstukken goed aansluiten?

Naast een goede pasvorm qua diameter moet je pvc koppelstuk natuurlijk goed aansluiten op de pvc buis. Ga je voor een koppeling waarbij de buis in het koppelstuk valt, of eentje waarbij het koppelstuk in de buis schuift? Oftewel: kies je een mof- of spie-verbinding? Dit is per situatie verschillend: vraag bij twijfel één van onze specialisten om advies.

Daarnaast is het altijd belangrijk om onze pvc koppelstukken te verlijmen. Aan de buis, of aan een ander koppelstuk. Gebruik hiervoor speciale pvc-lijm en zorg voor een verbinding die nooit meer zomaar loskomt. Zo zorg je voor buitenriolering die gebouwd is op de toekomst!

Bestel jouw pvc koppelstukken bij Vriemee

  • + Ruim assortiment koppelstukken voor buitenriolering
  • + Inhouse productie
  • + Snelle levering
  • + Altijd professioneel advies

Vragen?

Vraag jij je af welke pvc hulpstukken jouw buitenriolering compleet maken? Weet je niet zeker welke producten het beste aansluiten bij jouw pvc buis maten? Geen vraag is ons gek genoeg. Neem gerust contact op met onze specialisten: we helpen je graag verder!

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!