Bocht 45 graden 2x mof

Op zoek naar een hulpstuk voor je buitenriolering dat de richting van je afvalwater net even de andere kant op laat lopen? Kies dan voor een 45 graden bocht van pvc. Deze heeft 2 manchetverbindingen om zo je rioleringsbuizen mooi op elkaar aan te laten sluiten. Bij Vriemee kies je altijd hulpstukken van de hoogste kwaliteit. Alles wordt in onze eigen werkplaats geproduceerd, en daarmee leveren we altijd het beste.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Gebruik bocht 45 graden 2x mof

Deze pvc bocht van 45 graden heeft 2 manchetverbindingen. Hij kan gebruikt worden om je rioleringsbuis een andere kant op te laten gaan of te laten afbuigen. Dit gebeurt dan in een hoek van 45 graden. Dit biedt een effectieve oplossing voor het geleiden van je vuilwater! De bocht 45 graden heeft daarnaast 2 manchetverbindingen. Deze vergemakkelijken de verbinding met andere elementen in je buitenriolering, zoals buizen en andere hulpstukken.

Materiaal van de bocht 45 graden 2x mof

Net als onze buitenriolering buizen, is de bocht 45 graden gemaakt van pvc. Dit is het meest gebruikte materiaal voor buitenriolering. Wat zijn nou de voordelen van een pvc bocht 45 graden in je buitenriolering? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

  • Bestendig tegen corrosie
  • Lichtgewicht
  • Lange levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • Soepele binnenwand

Verschillende diameters

Bij Vriemee bieden wij de bocht 45 graden 2x mof aan in verschillende diameters, zodat er voor iedereen iets bij zit! Om precies te zijn, hebben wij vier varianten, namelijk de 110 mm, 125 mm, 160 mm en 200 mm. Bekijk ons assortiment en kies de pvc bocht 45 graden die jij nodig hebt.

Ook voor binnenriolering

Deze pvc bocht 45 graden is speciaal bedoeld voor buitenriolering. Riolering voor buiten is vaak beschikbaar in grotere diameters, omdat het grotere hoeveelheden afvalwater moet verwerken. Ben je nou op zoek naar buizen of hulpstukken voor binnenriolering? Die hebben wij ook! Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Kiezen voor Vriemee

De bocht 45 graden 2x mof en vele andere producten zijn te vinden bij Vriemee. In onze eigen werkplaats maken we producten van de beste kwaliteit, en dat tegen een scherpe prijs! Daarnaast kies je bij Vriemee voor bijna 20 jaar ervaring en vakkundige specialisten. Bekijk ons ruime aanbod in de webshop.

  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen hand
  • Bijna 20 jaar ervaring

Nog vragen?

Zit je verder nog met vragen over deze of andere producten of heb je advies nodig over het plaatsen van de pvc bocht 45 graden? Onze specialisten staan voor je klaar! Je kan contact opnemen via de telefoon, de mail of het contactformulier. Ook kan je altijd een keertje langskomen bij onze werkplaats in Leeuwarden!

Neem contact op >

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!