Bocht 90 graden

Een haakse bocht maken in jouw drainagesysteem? Maak dan geen rare buigingen met je drainagebuis zelf, maar installeer een 90 graden bocht van Vriemee. Zo weet je zeker dat de doorstroom van het water intact blijft, en je drainagesysteem jarenlang meekan! Bij Vriemee kan je snel met je bocht van 90 graden aan de slag: vandaag besteld is binnen 5 werkdagen verzonden. Bestel dus snel bij jouw specialist in drainagematerialen!

50 mm - Bocht 90 graden

BO902XKLPP50
Ø 50 mm polypropeen bocht van 90 graden Voor drainage of boombeluchting Handige klikverbinding aan beide uiteinden
€ 5,20

60 mm - Bocht 90 graden

BO902XKLPP60
Ø 60 mm polypropeen bocht van 90 graden Voor drainage of boombeluchting Handige klikverbinding aan beide uiteinden
€ 6,00

65 mm - Bocht 90 graden

BO902XKLPP65
Ø 65 mm polypropeen bocht van 90 graden Voor drainage of boombeluchting Handige klikverbinding aan beide uiteinden
€ 6,00

80 mm - Bocht 90 graden

BO902XKLPP80
Ø 80 mm polypropeen bocht van 90 graden Voor drainage of boombeluchting Handige klikverbinding aan beide uiteinden
€ 6,00

100 mm - Bocht 90 graden

BO902XKLPP100
Ø 100 mm polypropeen bocht van 90 graden Voor drainage of boombeluchting Handige klikverbinding aan beide uiteinden
€ 7,60

125 mm - Bocht 90 graden

BO902XKLPP125
Ø 125 mm polypropeen bocht van 90 graden Voor drainage of boombeluchting Handige klikverbinding aan beide uiteinden
€ 11,80

160 mm - Bocht 90 graden

BO902XKLPP160
Ø 160 mm polypropeen bocht van 90 graden Voor drainage of boombeluchting Handige klikverbinding aan beide uiteinden
€ 24,01
Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Waarvoor gebruik je een 90 graden bocht?

Een 90 graden bocht is een handig hulpmiddel als je jouw drainage wil laten afbuigen. Bijvoorbeeld omdat er iets in de weg zit, of omdat je om een andere reden van richting wil veranderen! Een bocht van 90 graden aanleggen vereist altijd een koppelstuk. Als je je drainagebuis te ver buigt, kan je een goede doorstroom van het water namelijk verhinderen of de buis zelfs beschadigen. Installeer je een haakse bocht, dan kies je voor een duurzame installatie die jaren meegaat.

Een 90 graden bocht van PP (polypropeen)

Bestel je jouw bocht van 90 graden bij Vriemee, dan kies je standaard voor een haakse bocht gemaakt van polypropeen (ook wel afgekort als PP). We kiezen voor dit materiaal, omdat het vele voordelen biedt als je drainage aan gaat leggen. Zo is het oersterk, makkelijk te bewerken, maar is het ook betaalbaar en kan het goed gronddruk aan. Én het is bestand tegen chemicaliën! Niets staat een PP bocht van 90 graden in de weg om een duurzaam bestanddeel te worden van jouw drainagesysteem.

  • + Betaalbaar en makkelijk te bewerken
  • + Slag- en slijtvast
  • + Goed bestand tegen gronddruk
  • + Bestand tegen chemicaliën

Makkelijk vast te klikken

Het installeren van onze 90 graden bocht is een fluitje van een cent: dankzij de handige kliksluitingen op ieder uiteinde maak je hem met een simpele beweging aan je drainagebuis vast. Een kwestie van seconden! Die gaat de komende jaren niet meer van zijn plek en kun je met een gerust hart in de grond leggen. Bij Vriemee maken we het je graag gemakkelijk om snel en effectief drainage te installeren!

Ook te gebruiken voor boombeluchting

Onze drainage hulpstukken zijn multi-inzetbaar. Dat geldt ook voor onze 90 graden bocht! Niet alleen kun je dit hulpstuk gebruiken om een haakse bocht te maken in je drainage, ook voor je boombeluchting kan dit een handig hulpmiddel zijn. Met hetzelfde gemak klik je deze bocht van 90 graden aan je boombeluchtingsbuizen en leg je ook hier een haakse bocht in aan.

Alle hulpstukken voor drainage op maat

Is een bocht van 90 graden toch niet helemaal wat je zocht? Ben je meer gebaat bij een drainage hulpstuk dat je helpt om de buis op te splitsen, of juist af te sluiten? Wat je ook zoekt, je vindt het zeker in het uitgebreide assortiment drainagematerialen van Vriemee. Van diverse maten drainagebuis, tot de handigste hulpstukken!

Drainagebuizen >          Drainage hulpstukken >

En vind je jouw drainage hulpstuk niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact om de mogelijkheden tot maatwerk te bespreken. In onze werkplaats kunnen we allerlei unieke hulpstukken voor je produceren!

Neem contact op >

Meer redenen om te bestellen bij Vriemee

Bestel je jouw bocht van 90 graden bij Vriemee, dan kies je niet alleen voor een groot assortiment drainagematerialen gemaakt van topkwaliteit materialen. Je kiest ook nog eens voor een snelle levering en professioneel advies van vakkundige medewerkers! Met onze bijna 20 jaar ervaring kunnen we elke uitdaging op het gebied van drainage aan.

  • Uniek, ruim assortiment
  • Snelle levering
  • Specialisten met bijna 20 jaar ervaring

Vragen over het aanleggen van drainage?

Niet helemaal zeker of een bocht van 90 graden voor jou de juiste oplossing biedt? Of zoek je een sparringpartner waar je jouw drainagesysteem eens mee kunt doorspreken? Dan staan we bij Vriemee voor je klaar! Vertel ons wat je vraag is, en wij helpen je aan een oplossing. Bel ons of stuur ons een e-mail!

Stel je vraag >

Wij maken gebruik van Cookies!