Bocht 87 graden 2x mof

Ben je op zoek naar een hulpstuk om je buitenriolering in een bocht van 90 graden te laten afbuigen? Kies dan voor de pvc bocht 87 graden 2x mof! Deze is te vinden bij Vriemee: zelf geproduceerd op de werkplaats. Ons pvc is duurzaam en slijtvast, en kan daarom jaren meegaan. Bekijk ons assortiment, bestel gemakkelijk online en geniet van onze snelle levering!

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Het maken van een bocht van 90 graden

Waar noemen wij het toch een pvc bocht van 90 graden, terwijl wij bochten van 87 graden voor je buitenriolering verkopen? Dit heeft ermee te maken dat met een bocht van 87 graden het afvalwater niet kan blijven staan. Het water komt geleidelijker in de bocht aan en heeft minder weerstand. Dit bevordert de doorstroming. Bij een bocht van 90 graden zou het afvalwater minder goed wegstromen. Kies daarom voor één van de 87 graden bochten van Vriemee!

Gebruik van manchetverbindingen

Daarnaast heeft deze 87 graden bocht twee manchetverbindingen. Dit zorgt ervoor dat deze eenvoudig is te installeren zonder dat daar extra gereedschap voor nodig is. Het demonteren van je bocht van 87 graden is mogelijk zonder hem kapot te maken. Dit kan handig zijn in het geval van onderhoudswerkzaamheden. Tenslotte kunnen de manchetverbindingen compensatie bieden voor schommelingen in temperatuur. Uiteenzetten en krimpen zullen hierdoor geen schade opleveren.

Verschillende diameters

De bocht van 87 graden is in verschillende diameters verkrijgbaar. Zo is er altijd eentje die past op jouw rioleringsbuis. De bochten zijn gemakkelijk te installeren, met welke diameter je ook aan de slag gaat. Er is keuze uit de volgende diameters voor je pvc bocht van 87 graden:

  • Ø 110 mm
  • Ø 125 mm
  • Ø 160 mm
  • Ø 200 mm

Ook voor je buitenriolering buizen

Heb je naast bochten voor je buitenriolering ook buizen nodig? Ook dan ben je aan het goede adres! Wij bieden riolering afvoerbuizen in verschillende lengtes en met verschillende diameters. Zo is er voor elk project de juiste buis. Zit je nou net tussen twee lengtes in? Dan is de buis gemakkelijk op maat te snijden. Al onze rioleringsbuizen hebben het keurmerk KOMO SN4, wat de stevigheid en de kwaliteit van onze buizen benadrukt.

Bekijk buitenriolering buizen >

Bestellen bij Vriemee

Kiezen voor een pvc bocht van 87 graden van Vriemee, is kiezen voor topkwaliteit! Al onze producten worden geproduceerd op onze eigen werkplaats en wij hebben dus volledig controle over het productieproces. Wij zorgen ervoor dat elke buis voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en daarnaast zorgen voor de scherpste prijzen. Kies daarom voor Vriemee!

  • Snelle bezorging
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Topkwaliteit producten tegen een scherpe prijs

Zit je nog met vragen?

Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten staan altijd voor je klaar. Of het nou gaat om het installeren, de afmetingen of ander advies. Je kan contact met ons opnemen via de telefoon, de mail of het contactformulier. Daarnaast is het ook mogelijk een keer langs te komen bij onze werkplaats in Leeuwarden!

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!