Buitenriolering buizen

Ga je buitenriolering aanleggen? Dan heeft Vriemee altijd de perfecte rioleringsbuis voor je in huis. Dankzij onze inhouse productie maken we de beste rioleringsbuizen voor je op maat, zonder dat je er te veel voor betaalt! Met een pvc rioleringsbuis van Vriemee leg je eenvoudig maatwerk buitenriolering aan, waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt. Ontdek ons assortiment in de webshop en maak je buitenriolering compleet met onze handige hulpstukken!

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Altijd de perfecte rioleringsbuis voor jouw buitenriolering

Welke maat rioleringsbuis je ook zoekt: we hebben alles op voorraad om je buitenriolering tot een succes te maken. In no time vindt je vuilwater zelf de weg naar het gemeentelijk riool! Verschillende maten buizen, van 110 tot 250 mm doorsnede, geleverd in standaard lengtes van 2 of 4 meter. Al onze pvc rioleringsbuizen beschikken over het KOMO SN4 klasse keurmerk: een stevigheidsklasse die de kwaliteit van onze buizen nog maar eens benadrukt.

Waar moet een rioleringsbuis voor buitenriolering aan voldoen?

Een rioleringsbuis voor buitenriolering plaats je niet zomaar in de grond zonder een goed uitgewerkt plan. Waar komt het water vandaan, en hoe zorg je ervoor dat het het openbaar riool in goede orde bereikt? Belangrijk is dat je voor SN4 gekeurde buizen kiest: dit zijn buizen met de juiste ringstijfheid, waar ook af en toe verkeer overheen kan rijden.

Wat verder belangrijk is, is dat je de buizen op de juiste manier aan elkaar koppelt. Er bestaan richtlijnen voor de maximale lengte en afbuighoek van buitenriolering: houd je hieraan en maak gebruik van goed passende t-stukken en bochten. Leg je rioleringsbuis tot slot op het juiste afschot: dit voorkomt verstoppingen of juist te snelle stroomsnelheden.

  • Werk met klasse SN4 buizen
  • Zorg voor solide koppelingen
  • Leg de buizen op het juiste afschot
  • Houd je aan de maximale lengtes en richtingsveranderingen

Voordelen van een pvc rioleringsbuis

De pvc rioleringsbuis is zonder meer de meest gebruikte variant buis voor buitenriolering. Waarom eigenlijk? Wat maakt dit type rioleringsbuis zo populair, en waarom zou jij hiervoor moeten kiezen?

  • + Licht van gewicht
  • + Slijt- en stootvast
  • + Makkelijk te verzagen
  • + Goed bestand tegen hoge waterdruk
  • + Geschikt voor koud en warm water

Bestel alles voor je buitenriolering online

Bij Vriemee draait het ons om twee dingen: kwaliteit en gemak. Als vakman wil je kunnen rekenen op de beste kwaliteit rioleringsbuis, en die kunnen wij je leveren. Je kunt ze bovendien gemakkelijk online bestellen, en wij leveren ze zonder problemen op locatie bij je af. Dat is nog eens lekker doorwerken.

Naast rioleringsbuizen voor buitenriolering verkopen we natuurlijk ook alles om je rioleringsbuizen onderling te verbinden. Alleen zo maak je van je buizen een goed lopend systeem. Bekijk dus ook eens onze buitenriolering hulpstukken.

Buitenriolering hulpstukken >

Ook voor je binnenriolering

Ga je naast je buitenriolering ook je binnenriolering aanpakken? Ook daarvoor kan je bij Vriemee alles online bestellen. Van de beste buizen tot de slimste hulpstukken: alles maken we in eigen beheer. Bekijk ook deze categorie dus eens en ontdek de mogelijkheden!

Binnenriolering buizen >

Binnenriolering hulpstukken >

Vragen of advies?

Heb je een vraag over onze rioleringsbuizen, of twijfel je of een pvc rioleringsbuis geschikt is voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze jaren ervaring mogen we onszelf expert noemen op het gebied van buitenriolering, drainage en ander waterafvoer. Onze specialisten helpen je altijd aan de juiste oplossing!

Neem contact op >

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!