Hemelwaterafvoer

Met het toenemend extreme weer in Nederland wordt goede hemelwaterafvoer steeds belangrijker. Met de juiste regenpijpen en accessoires bescherm je je huis namelijk tegen overstroming of lekkage. De hoeveelheid bebouwing en verharding in tuinen blijft toenemen; hierdoor kan het water niet in de grond wegzakken. Een gedegen regenpijp van pvc transporteert het regenwater van de dakgoot naar het riool. Naast de HWA buis bestaat het assortiment uit de verloopstukken en bevestigingsbeugels. Bij Vriemee kan je alles online bestellen voor een goede hemelwaterafvoer. Tegen de scherpste prijzen!

Hard PVC-lijm 250ml

PVCLIJM250
Sneldrogende hard pvc-lijm Met KOMO-keurmerk Inhoud: 250 ml
€ 13,64

Hard PVC-lijm 125 ml

PVCLIJMT88
Sneldrogende hard pvc-lijm Met KOMO-keurmerk Inhoud: 125 ml
€ 7,97
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Hemelwaterafvoer van pvc

Als je kiest voor regenpijpen van pvc, dan kies je voor vele voordelen. Niet alleen is dit type hemelwaterafvoer bestand tegen alle weersomstandigheden, het ook nog eens zo goed als onderhoudsvrij. Als je deze HWA buis eenmaal geïnstalleerd hebt, gaat hij over het algemeen wel meer dan 10 jaar mee. Met regenpijpen van pvc kies je dus voor een oplossing die gericht is op de toekomst!

Regenpijpen in verschillende diameters en lengtes

In onze webshop vind je voor elk gebruik de juiste regenpijpen. Daarmee leg je gemakkelijk een goede afvoer aan voor je regenwater! Kies uit verschillende diameters en lengtes HWA buis en stel zo je hemelwaterafvoer op maat samen. En is de pijp nog niet direct in de juiste afmeting? Met een ijzerzaag of lintzaag maak je onze pvc buizen eenvoudig op maat.

  • Diameters: 70, 80 of 100 mm
  • Lengtes: 200 of 400 cm

Accessoires voor hemelwaterafvoer

Bij Vriemee hebben we niet alleen de juiste regenpijpen voor je hemelwaterafvoer, we hebben ook de juiste hulpstukken in ons assortiment, waarmee de installatie echt een fluitje van een cent wordt. Met de juiste bochten, t-stukken, verbindingsstukken en gootuitlopen leg je de hemelwaterafvoer aan die perfect bij jouw huis of schuur past. Maar ook voor pvc-lijm die je hemelwaterconstructie sterk en waterdicht afdicht, ben je bij Vriemee aan het juiste adres!

Bekijk alle hemelwaterafvoer hulpstukken >

Jouw regenpijpen en hulpstukken snel bezorgd

Onze regenpijpen kunnen doorgaans binnen 5 werkdagen al verzonden worden. Gaat het om HWA buizen met een lengte van meer dan 2 meter? Dan gelden aangepaste levertijden. Deze buizen worden namelijk op afspraak geleverd met ons eigen vervoer. Met de grootste zorg!

Advies over de juiste HWA buis

Welke regenpijp geschikt is voor jouw hemelwaterafvoer, kan je altijd navragen bij één van onze professionals. Of lees onze blog: 'Hoe zorg je voor de juiste hemelafvoer?' voor meer informatie. Welke diameter is bijvoorbeeld de beste keuze voor jouw situatie, en welke hulpstukken heb je nodig om er een solide constructie mee te bouwen? Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van drainage kunnen we je altijd voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon!

Neem contact met ons op >

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!