Drainage eindbuis met klik / kikkerklep

Zoek je een drainage eindbuis die je drainagebuis netjes afwerkt, maar ook kikkers en ander ongedierte buiten houdt? Bestel dan deze drainage eindbuis met klik / kikkerklep van Vriemee. Aan de ene kant voorzien van een handige kliksluiting die aansluit op je flexibele drainagebuis, en aan de andere kant een rechte opening met kikkerklep! Bestel direct online tegen scherpe prijzen; binnen een paar dagen heb jij je drainage eindbuis al in huis.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

De uiteinden van je drainagebuizen beschermen

Ga je drainage aanleggen, dan is het goed om na te denken over de plek waar het overtollige water het systeem verlaat. Waar komt het dan terecht? Meestal laten we het water in een nabijgelegen greppel of sloot lopen. En de overloop van de drainagebuis naar die greppel of sloot verdient ook zeker wat aandacht! Je kunt namelijk het talud of de drainagebuis zelf eenvoudig beschadigen als je die niet goed afschermt. En dat is precies waar een drainage eindbuis je mee kan helpen!

Kenmerken drainage eindbuis met klik / kikkerklep

Waar is een drainage eindbuis met klik / kikkerklep van gemaakt, en wat maakt hem anders dan andere drainage hulpstukken? Met andere woorden: waar herken je een drainage eindbuis met klik / kikkerklep aan?

  • + Gemaakt van duurzaam pvc
  • + Herkenbare, knalgele kleur
  • + Praktische kliksluiting
  • + 1 meter lang
  • + Recht uiteinde (geen flens)
  • + Zwarte kikkerklep

Het nut van een kikkerklep

Waarom zou je een drainage eindbuis met kikkerklep bestellen? Wat is dat eigenlijk precies? De term zelf zegt het al: dit type drainage eindbuis is voorzien van een zwarte klep, die water naar buiten laat, en kikkers en ander ongedierte buiten houdt. Wel zo prettig om verstoppingen te voorkomen! En natuurlijk ook belangrijke bescherming voor die arme dieren, die de natuur zo hard nodig heeft. Je wil niet dat ze vast komen te zitten in je drainagesysteem!

In diverse diameters verkrijgbaar

Onze drainage eindbuis met klik / kikkerklep is in alle gangbare diameters voor drainage te bestellen. Kies uit eindbuizen van 60, 80, 100 of 125 mm en laat de diameter mooi aansluiten op de rest van je drainage. Alleen zo zorg je voor een naadloze aansluiting en vindt het water altijd zijn weg naar buiten!

Bescherm de goot of greppel met een taludgoot

Ga je een drainage eindbuis met klik / kikkerklep plaatsen? Vergeet dan vooral niet een taludgoot mee te bestellen. Deze kunststof goot beschermt je talud nog net wat beter tegen verzakking en erosie door het water dat uit je drainage komt. Je wil natuurlijk niet dat de hele boel verzakt! Een taludgoot verhelpt dit probleem: even ingraven en klaar ben je.

Bestel je taludgoot >

Andere drainage eindbuizen

Drainage eindbuizen met klik / kikkerklep zijn niet het enige type eindbuis dat te verkrijgen is bij Vriemee. Zoek je dus net iets anders? Helemaal geen probleem! Andere opties zijn een drainage eindbuis met flens, of eentje met een recht uiteinde en een kliksluiting. We zijn van alle markten thuis! Bestel vooral wat het beste bij jouw situatie past.

Drainage eindbuis met klik / flens >              Drainage eindbuis met klik >

Jouw adres voor alles op het gebied van drainage

Vriemee is jouw one-stop-shop voor alles wat met drainage te maken heeft. Bestel dus gemakkelijk alles wat je nodig hebt in één keer, en bespaar op de verzendkosten! Drainagematerialen bestellen was nog nooit zo makkelijk: plaats alles wat je nodig hebt in je winkelwagen, reken af met onze veilige betaalmethoden, en wij gaan direct voor je aan de slag! Je hoeft de deur niet meer uit voor je materialen en wij bezorgen ze zo snel mogelijk bij je thuis. Dát is nou de service van Vriemee!

Stel je vraag via telefoon of e-mail

Wil je meer weten over het gebruik van een drainage eindbuis, of over de installatie van drainage in z’n algemeen? Neem dan contact met ons op en één van onze specialisten staat je graag te woord. Met onze bijna 20 jaar ervaring op het gebied van drainage hebben we altijd een antwoord op jouw vraag!

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!