Drainageputten

Met een drainageput creëer je gemakkelijk extra ruimte voor af te voeren water, en houd je het onderhoud van jouw drainagesysteem op peil. Bij ons vind je drainageputten in verschillende maten en hoogtes; allemaal gemaakt van hoogwaardig pvc. En ook als je op zoek bent naar een erfscheidingsput, kun je bij ons terecht! Kies voor één van de standaard putten in ons assortiment, of laat je drainageput op maat maken naar jouw wensen. Bij Vriemee is het allemaal mogelijk!

Zadelstuk 80mm drain op 315mm buis/put

zadelmof315put80dr
Ø 80 mm zadelstuk van pvc Geschikt voor gebruik op Ø 315 mm putten en leidingen Eenvoudig een extra aansluiting aanbrengen
€ 3,93

Afsluitkap 315 pvc

putdeksel315
Ø 315 mm afsluitkap van pvc Je put afdekken én toegankelijk houden Ook verlijmd te gebruiken als bodem van een Ø 315 mm pvc buis
€ 10,98
Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Waarom een drainageput?

Bij ieder drainagesysteem is een drainageput onmisbaar. Hij verbindt niet alleen verschillende drains met elkaar, er is ook ruimte om overtollig water op te slaan als er geen sloot in de buurt is. Zo voorkom je dat je het riool onnodig moet belasten! De belangrijkste reden waarom mensen een drainageput plaatsen in hun drainagesysteem, is om onderhoudsredenen: zo’n put maakt het namelijk mogelijk om je buizen eens goed door te spuiten. Zo zijn zand en vuil snel verleden tijd, en voorkom je verstoppingen!

  • + Verbinding tussen meerdere drainagebuizen
  • + Diameters: 40, 50, 63, 75, 90, 110, 125, 160 of 200 mm
  • + Lengtes: 5, 10 of 50 meter

Een drainageput van duurzaam pvc

Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar een drainageput van pvc. Waarom kiezen we specifiek voor dit materiaal? Een drainageput van pvc heeft als grootste voordeel dat het een duurzaam materiaal is, dat niet makkelijk aangetast raakt door water of grond. Het is stootvast en kan dus lange tijd mee. Pvc is daarnaast eenvoudig te bewerken: je kunt je drainageput makkelijk naar wens aanpassen, nieuwe aansluitingen uitzagen en je put verlijmen met andere hulpstukken.

Waterdicht en oersterk

Al onze mantelbuizen zijn gemaakt van poletheen (PE), dat niet alleen waterdicht, maar ook nog eens oersterk is. Het kan zeker wel tegen een stootje! Iedere kabelbeschermingsbuis van Vriemee is daarom geschikt voor gebruik in normale grond, maar ook uitstekend geschikt om in beton te verwerken. Door een kabelbeschermingsbuis om je elektra te plaatsen, is het goed beschermd tegen de elementen en breekt of beschadigt je bekabeling niet bij de eerste de beste aanvaring.

Handige accessoires bij je drainageput

Niet alleen je drainageput zelf, ook alle benodigde accessoires bestel je gemakkelijk online bij Vriemee. Wat dacht je van een extra afsluitkap, of een zadelstuk waarmee je eenvoudig een extra aansluiting aanbrengt op je drainageput? Al onze drainageput accessoires zijn makkelijk te verlijmen met onze speciale pvc-lijm: zo zorg je altijd voor een stabiele verbinding.

Drainageputten op maat gemaakt

Heb je een drainageput voor ogen die je niet direct terugvindt in onze webshop? Niet getreurd, bij Vriemee maken we alles in eigen huis en kan je dus ook uitstekend terecht voor maatwerk drainageputten! Vertel ons wat je zoekt, dan kunnen wij het op maat voor je maken. Eén van onze specialisten neemt graag je wensen met je door en vertelt je meer over de mogelijkheden.

Onze kabelbeschermingsbuis is standaard verkrijgbaar in de volgende dimensies:

Vraag naar onze drainageputten op maat >

Ook voor je erfscheidingsput

Ben je eigenlijk op zoek naar een erfscheidingsput, waarmee je de rioleringsbuizen binnen jouw erf kunt controleren, reinigen of doorspuiten? Ook voor je erfscheidingsput kun je online bij Vriemee terecht. Kies uit verschillende modellen en hoogtes voor je erfscheidingsput, en bestel jouw favoriete model gemakkelijk online.

Overtollig water? Denk eens aan een infiltratiekrat!

Als je jouw drainageput voornamelijk gebruikt voor de opslag van overtollig water, is er misschien een milieuvriendelijker en slimmer alternatief voor je. Heb je wel eens gehoord van een infiltratiekrat? Hiermee wordt het verzamelde water gedoseerd teruggegeven aan de aarde, en ondersteun je de natuurlijke kringloop van regenwater. Vriemee verkoopt infiltratiekratten van RainCycle: eerlijke producten, die het grondwater op peil helpen te houden en overstromingen voorkomen.

Bekijk onze infiltratiekratten >

Alles voor je drainage online besteld

Met de producten van Vriemee stel je eenvoudig je eigen drainagesysteem op maat samen. Naast drainageputten kan je bij ons terecht voor alles op het gebied van drainage: van de juiste buizen, tot handige hulpstukken die we allemaal in eigen huis produceren. Zo kunnen we zorgen voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! Bestel dus nu alles voor je drainage in één keer online, dan kun je snel aan de slag om korte metten te maken met overtollig water.

Waarom bestellen bij Vriemee?

En waarom kies je voor een drainageput van Vriemee? Dat is simpel. De combinatie van vakmanschap en ervaring maakt ons de beste keuze voor al je drainagematerialen! Door onze hoge kwaliteitsstandaarden en onze inhouse productie kunnen we je altijd de beste kwaliteit putten leveren. Vaak kunnen we snel bij jou op locatie leveren, en desgewenst kunnen we maatwerk aanpassingen aanbrengen aan jouw drainageput. Een unieke service, die ons onderscheidt van onze concurrenten!

  • Inhouse productie
  • Maatwerk mogelijk
  • Snelle levering
  • Altijd paraat met kundig advies

Hulp bij bestellen

Heb je een vraag over onze drainageputten, of kom je er niet helemaal uit met bestellen? Neem dan gerust contact met ons op; onze specialisten helpen je graag verder! We hebben altijd de oplossing voor jouw drainage.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!