Drainage eindbuis met klik / flens

Een drainage eindbuis met klik / flens uiteinde bestellen? Dat doe je bij de specialisten van Vriemee. Bij ons vind je namelijk uitsluitend het allerbeste op het gebied van drainage! Met dit type drainage eindbuis zorg je ervoor dat het uiteinde van je drainagebuis beschermd bovengronds komt: de flens zorgt er daarnaast voor dat er geen water in de buis blijft staan. Precies wat je zoekt? Bestel dan gemakkelijk online en wij bezorgen het hulpstuk in een paar dagen bij je thuis!

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Houd het einde van je drainagebuis intact

Eén van de redenen om een eindbuis op je drainage te plaatsen, is om de drainagebuis zelf te beschermen tegen schade. Eenmaal bovengronds valt de flexibele, zachte buis namelijk snel ten prooi aan weersinvloeden of erosie. Door een drainage eindbuis met klik / flens erop te plaatsen, blijft je drainagebuis zelf intact en komt het afgevoerde water mooi rechtstreeks in de sloot terecht. Zo veroorzaakt het geen verzakkingen in het talud!

Waar plaats je een drainage eindbuis?

Een drainage eindbuis plaats je op de plek waar je drainagebuis weer bovengronds komt: meestal is dat in een greppel of een sloot. Zorg ervoor dat alleen de eindbuis van je drainage aan het oppervlak komt: dit pvc onderdeel is beter bestand tegen weerinvloeden dan de drainagebuis zelf.

  • Waar de drainagebuis bovengronds komt
  • Greppel of sloot
  • Zorg dat de drainagebuis zelf ondergronds blijft

Makkelijk vastklikken met de handige sluiting

Hoe je een eindbuis aan je drainagebuis monteert? Het kan bijna niet simpeler. Iedere drainagebuis met klik / flens heeft namelijk aan de ene kant een praktische kliksluiting, die je makkelijk vastklikt op het geribbelde oppervlak van de drainagebuis. Geen extra tools, lijm of andere verbindingen nodig: die kliksluiting is bij Vriemee standaard inbegrepen!

Herkenbare, oranje kleur

Eindeloos zoeken waar je jouw drainage ook alweer geplaatst had? Dat is verleden tijd met deze drainage eindbuis. De herkenbare oranje kleur zorgt ervoor dat je direct ziet waar je drainagebuis precies de grond uitkomt, en maakt het dus ook makkelijk te herleiden waar de rest van je drainagebuis verdergaat!

Voor diverse diameters drainagebuis

Laat je drainage eindbuis goed aansluiten op de rest van je drainagesysteem en kies voor een diameter die correspondeert met de diameter van je drainagebuizen. Voor iedere gangbare diameter hebben wij de juiste drainage eindbuis! Kies uit doorsnedes van 50 tot maar liefst 125 mm en maak jouw drainage helemaal op maat.

Zoek je een andere eindbuis voor drainage?

Dit type eindbuis voor drainage kenmerkt zich door zijn open verbinding en zijn flens aan het einde. Maar zoek je nu net iets anders voor je drainage eindbuis? Bijvoorbeeld een model met een kikkerklep, of eentje met aan het andere einde ook een klikverbinding? Dan ben je bij Vriemee ook helemaal aan het juiste adres. Voor iedere wens op het gebied van drainage eindbuizen kun je bij ons aankloppen!

Drainage eindbuis met kikkerklep >              Drainage eindbuis met klik >

Combineer je drainage eindbuis met een taludgoot

Een drainage eindbuis met klik / flens combineer je het beste met een taludgoot. Jij wilt toch ook geen schade aanbrengen aan de zijkant van je sloot of greppel? Natuurlijk verhelpt het gebruik van een eindbuis in je drainage al een deel van de verzakkingen of verschuivingen door stromend afvoerwater. Maar door een taludgoot ertussen te plaatsen, maak je een definitief einde aan alle vormen van verzakking en erosie!

Bestel je taludgoot mee >

Eenvoudig online bestellen

Een drainage eindbuis bestellen was nog nooit zo gemakkelijk als bij Vriemee. Bestel vanuit je luie stoel: je hoeft er de deur niet eens meer voor uit! Zodra je bestelling bij ons binnen is, gaan wij voor je aan de slag om je drainagematerialen zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Vaak lukt dat al binnen enkele dagen!

Vragen?

Heb je vragen over het aanleggen van drainage, of over het plaatsen van een drainage eindbuis? Schroom dan niet en vraag de specialisten van Vriemee om advies. Dat kan telefonisch of via de e-mail: welke manier maar het beste bij je past. We helpen je graag op weg met de aanleg van jouw drainage!

Neem contact op >

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!