Drainage riool verloop

Jouw drainage aansluiten op het riool? Vaak heb je dan te maken met twee verschillende maten buis, en ook nog eens met verschillende materialen. Een drainage riool verloop is een verloop van drainage naar pvc en zorgt voor een stevige connectie tussen je drainage- en je rioleringssysteem. Selecteer de juiste maat voor jouw constructie en klik het hulpstuk er met een simpele handbeweging op! Ook dit drainage hulpstuk bestel je voordelig online in onze webshop.  

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Je drainage aansluiten op het riool

Overtollig water afvoeren uit je tuin of akker is bijzonder prettig voor de kwaliteit van de grond. Maar waar ga je vervolgens naartoe met dat water? Waar leid je het heen? Als je geen sloot of andere afwatering in de buurt hebt, is je drainage aansluiten op het riool de beste oplossing. Het overtollige hemelwater loopt dan kalmpjes het gemeentelijk riool in, waar het zich vermengt met ander afvalwater dat wij als mensen produceren.

Alleen… de buismaten van riolering en drainage verschillen vaak van elkaar! Om toch tot een solide constructie te komen waar het water ongehinderd doorheen kan lopen, is een drainage riool verloop vaak een handig hulpstuk.

Verloop drainage naar pvc

Om een goede connectie te maken tussen je drainagesysteem en je riolering, is het dus belangrijk dat je het verschil in buismaten kunt overbruggen. Een verloop van drainage naar pvc moet dus de standaard maten binnen de drainage vertegenwoordigen, gecombineerd met de meest voorkomende diameters bij rioleringsbuizen. Je zult het terugzien in ons assortiment: al deze combinaties van maten zijn aanwezig!

En vind je niet direct wat je zoekt, neem dan gerust eens contact met ons op. Wie weet kunnen we met maatwerk oplossingen toch realiseren wat je voor ogen hebt.

+ Slagvast polypropeen

Een drainage riool verloop is bij ons standaard gemaakt van PP, ook wel polypropeen genoemd. Dit oersterke type kunststof is slagvast, makkelijk op maat te gieten en biedt ons ook nog eens de kans om te werken met gerecyclede materialen. Iedere drainage riool verloop is gemaakt van minimaal 40% hergebruikt kunststof. Zo dragen we ook ons steentje bij aan een beter milieu!

+ Handige kliksluiting

Een drainage riool verloop installeren moeilijk? Niet bij Vriemee! Wij voorzien al onze drainage hulpstukken van een handige kliksluiting, waarmee je het hulpstuk eenvoudig vastklikt op de ribbels van de drainagebuis. Verlijm vervolgens het stuk dat vast komt te zitten aan de rioleringsbuis, en je hebt een constructie die jaren, nee decennialang meegaat!

+ Ook van drain naar drain

Geen verloop van drainage naar pvc nodig, maar twee afwijkende maten drainagebuis met elkaar combineren? Een drainage riool verloop heeft soms ook de perfecte afmetingen voor een koppeling binnen je drainage zelf. Zo zie je maar: je drainage aansluiten op het riool is niet het enige wat je kan met een drainage riool verloop!

Andere drainage hulpstukken

Voor iedere toepassing hebben we bij Vriemee de juiste drainage hulpstukken voor je klaarliggen. Je drainage aansluiten op het riool is handig, maar er bestaan natuurlijk nog veel andere koppelingen! Neem eens een kijkje tussen al onze andere hulpstukken en bekijk of jouw gewenste koppelstuk ertussen zit. En heb je wat advies nodig? Vraag dan gerust onze specialisten om hulp!

Alle drainage hulpstukken >

Bestel je drainage riool verloop bij Vriemee

Je drainage op het riool aansluiten is zó gebeurd met een drainage riool verloop van Vriemee. Bij ons vind je alle diametercombinaties waar je een solide verbinding mee kunt maken. Jouw drainage riool verloop wordt in eigen huis geproduceerd: dit is waarom we onze drainage hulpstukken tegen zulke scherpe prijzen kunnen aanbieden. Bestel je vandaag, dan kunnen wij je drainage riool verloop al binnen enkele dagen naar je opsturen!

  • Altijd het juiste drainage hulpstuk
  • Productie in eigen huis
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen

Vragen? Hulp nodig?

Kun je wel wat advies gebruiken bij je drainage aansluiten op het riool? Of bij het aanleggen van drainage in het algemeen? Stel je vraag gerust aan één van onze specialisten. We helpen je graag op weg! Onze expertise op het gebied van drainage redt jouw klus keer op keer. Schroom dus niet om te vragen!

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!