Binnenriolering buizen

Als je binnenriolering gaat aanleggen, heb je behoefte aan solide rioolbuizen. Buizen die gemaakt zijn van betrouwbare materialen, waar je jaren mee vooruit kunt. Bij Vriemee kies je altijd de rioleringsbuis die bij jouw klus past: we produceren ons complete aanbod bovendien inhouse, dus je kunt altijd rekenen op de beste kwaliteit! Ben je op zoek naar een pvc afvoerbuis, dan hoef je niet verder te zoeken: bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Voor de beste prijs!

Hard PVC-lijm 125 ml

PVCLIJMT88
Sneldrogende hard pvc-lijm Met KOMO-keurmerk Inhoud: 125 ml
€ 7,97

Hard PVC-lijm 250ml

PVCLIJM250
Sneldrogende hard pvc-lijm Met KOMO-keurmerk Inhoud: 250 ml
€ 13,64
Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Ons assortiment voor binnenriolering

Goede binnenriolering aanleggen is een vak apart. Het water van je douche, toilet of keuken moet via de afvoer zijn weg eenvoudig kunnen vinden naar het gemeentelijke rioolstelsel: daarvoor moet je weten wat je doet, en een buizenstelsel aanleggen dat dit perfect faciliteert. Gelukkig hebben we bij Vriemee alle hulpmiddelen voor je in huis: niet alleen verschillende maten pvc afvoerbuis, ook de juiste hulpstukken om er een mooi sluitend geheel van te maken.

Waarom een pvc afvoerbuis voor je binnenriolering?

In ons assortiment vind je altijd de pvc afvoerbuis die perfect geschikt is voor jouw binnenriolering. Maar waarom kies je voor pvc, en niet voor een heel ander materiaal? Als rioleringsbuis is pvc bijzonder geschikt: niet alleen is het slijtvast, het kan ook goed omgaan met water in verschillende temperaturen en met een stevige waterdruk. En ook tijdens de aanleg heeft een pvc afvoerbuis vele voordelen: zo is het makkelijk op maat te zagen en is het lekker licht van gewicht. De perfecte rioolbuis!

  • + Sterk en betrouwbaar
  • + Bestand tegen warm en koud water
  • + Lichtgewicht en makkelijk op maat te zagen

Jouw rioolbuizen goed plaatsen

Waar let je op als je jouw rioolbuizen gaat aanbrengen? Je wil natuurlijk een solide systeem aanleggen, waar je niet snel weer naar om hoeft te kijken. Belangrijk is dat je de verschillende onderdelen goed aan elkaar verlijmt, en dat je binnenriolering onder de juiste hoek aanlegt, zodat het water goed kan weglopen.

  • Rioolbuizen onder het juiste afschot plaatsen
  • Buizen en hulpstukken verlijmen met pvc-lijm

Alles voor je binnenriolering online

Naast rioolbuizen kun je bij ons alles online bestellen om een nette binnenriolering mee aan te leggen. Van handige hulpstukken tot de juiste lijm en gereedschappen: je vindt het allemaal in onze overzichtelijke webshop. Bestel je voor meer dan 250 euro, dan leveren we alles gratis bij je thuis! Binnen 5 werkdagen wordt je bestelling verzonden; dat betekent dat je snel met je binnenriolering aan de slag kunt.

Daarom bestel je jouw rioleringsbuis bij Vriemee

En waarom zou je jouw rioolbuizen bestellen bij Vriemee, en niet bij een andere aanbieder? Omdat wij alles in eigen huis voor je produceren! Dat betekent dat we goed zicht hebben op de kwaliteit van iedere pvc afvoerbuis die we produceren, en dat we ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bij ons bestel je standaard een rioolbuis van klasse SN4: daar kan je van op aan!

  • Eigen productie
  • Standaard klasse SN4 buizen
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering

Hulp en advies

Kan je wel wat advies gebruiken bij het aanleggen van je binnenriolering? Of heb je een vraag over één van onze rioolbuizen? Schroom dan niet en stel je vraag aan onze specialisten. Ze helpen je graag de rioolbuis te kiezen die perfect bij jouw klus past! Contacteer ons telefonisch of via het contactformulier, dan staan we je graag te woord.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!