Over Vriemee Int. Drain Products

Vriemee Int. Drain Products B.V. is producent en markt leider op het gebied van drainage hulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. Door jarenlange ervaring produceert Vriemee zowel standaard als special products op het gebied van drainage. Vriemee is veel meer dan alleen maar een hulpstuk voor drainage, Graag leid ik u over de diverse mogelijkheden van dit bedrijf

Vriemee is opgericht in 1994. Het begon met het handmatig maken van hulpstukken voor drainage. En dan met name van de nieuw toegepaste kunststoffen PE, PP, HDPE en LDPE. Deze kunststoffen verdrijven langzaam het PVC-materiaal uit de drainagewereld, door hun betere eigenschappen. Vriemee speelt in op deze nieuwe ontwikkeling. Tegenwoordig worden de hulpstukken niet alleen meer handmatig gemaakt, diverse spuitgietmachines (van 20 tot 250 ton, sluitdruk) kunnen de hulpstukken automatisch fabriceren, uit gerecycled kunststof, of bio afbreekbare grondstoffen.

Hulpstukken voor drainage

De grootste bedrijfstak van Vriemee is het fabriceren van hulpstukken voor drainage. Deze hulpstukken variëren van klikmoffen en eindkappen tot kruisstukken en controleputten. De klikmoffen worden geleverd onder ‘KOMO-certificaat’.

Milieuvriendelijk

Het afvalkunststof dat bij het spuitgieten vrijkomt, wordt vermalen en kan weer opnieuw gebruikt worden. Zo wordt er zo weinig mogelijk afval verkregen. En er wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van biologische producten die afbreekbaar zijn en na 10 jaar volledig zijn verdwenen. Dit is op basis van aardappelzetmeel, of mais producten.

Totaal pakket drainage

Naast het fabriceren van hulpstukken voor drainage, kan Vriemee ook advies geven over het aanbrengen van drainage en Vriemee kan u het drainagemateriaal leveren. Vriemee biedt u dus een totaal drainage pakket.

Advies

Niet alleen voor drainage-advies bij uw woning bent u bij Vriemee aan het juist adres, ook voor advies over bijvoorbeeld het maken van een paardrijbak kunt u bij Vriemee terecht. Of voor drainageadvies ten behoeve van de landbouw.

HDPE LDPE bakken op maat

Daarnaast doet Vriemee meer met kunststof. Zoals het maken van bakken op maat. Die gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden, zoals bijvoorbeeld gereedschapskisten. U bedenkt het, en wij maken het!

Reparaties

Tevens bent u bij Vriemee aan het juiste adres voor het laten repareren van uw lekkende kunststofbrandstoftank voor onder andere tractoren die gemaakt zijn van PE.

Vriemee voor klein en groot

Bij Vriemee kunt u voor grote partijen terecht, maar ook voor kleine opdrachtgevers staan de deuren altijd open! Vriemee is flexibel met kunststof, niet alleen in het aanbod, maar ook in levering. Soms ’s avonds besteld en de volgende dag in huis!

Totaalleverancier

In onze webshop vindt u tegenwoordig een scala aan producten en leidingsystemen, we proberen de kwaliteit en prijs zo goed mogelijk in te combineren. Zodat u als klant altijd aan de goeie kant staat. Produceten en het aanleggen van drainage onder één dak. De prijzen voor het aanleggen van drainage zijn afhankelijk van de diepte, grondsoort en wensen van de klant. De kosten voor aanleg inclusief drainagebuis hangt projectmatig af van het type klus. Vriemee is tevens ook lid van de VND staat voor Vereniging van Nederlandse Drainage bedrijven. Wij staan als een goed team altijd voor u klaar voor een passende oplossing.

Wij maken gebruik van Cookies!