Over ons

Vriemee International Drain Products

Vriemee is al sinds 1994 jouw specialist op het gebied van drainage en andere waterafvoer. We produceren én leveren kwalitatieve hulpstukken voor landbouw, tuinbouw, weg- en waterbouw. Zowel voor bedrijven als voor de particulier! Omdat we inhouse produceren, kun je bij ons niet alleen terecht voor de standaard producten, maar ook voor drainage- en afvoerhulpstukken op maat. We adviseren je ook graag over de beste oplossingen op het gebied van drainage, en helpen je desgewenst ook met de aanleg ervan!

 • De beste hulpmiddelen voor drainage en waterafvoer
 • Productie in eigen werkplaats
 • Gemaakt met oog voor het milieu
 • Voor bedrijven én particulieren

Jouw allround partner op het gebied van drainage

Wij hebben een passie voor het realiseren van de mooiste drainageoplossingen. En die passie gaat verder dan het produceren en leveren van de juiste hulpmiddelen! Door onze ervaring in het vak kunnen we je namelijk ook uitstekend adviseren hoe je het beste drainage aanlegt in jouw situatie. En we kunnen de aanleg ook voor je verzorgen! We kijken graag met je mee wat voor jou de beste oplossing is. We bieden je dus een totaalpakket van producten op maat, én het beste advies bij de aanleg!

 • Advies op maat
 • Vakkundige inhouse productie (op maat mogelijk)
 • Snelle levering op locatie
 • Ook voor de aanleg van je drainage

Andere specialismen

Naast drainage specialiseren we ons ook in andere systemen op het gebied van waterafvoer, zoals binnenriolering, buitenriolering en hemelwaterafvoer. Maar onze kunststof buizen en hulpstukken zijn ook in te zetten bij boombeluchting en de bescherming van kabels in de grond! We zijn dus allround producent van hoogwaardige kunststof buizen en hulpmiddelen; wat je ook nodig hebt, wij kunnen het voor je maken. 

Hoe het begon

Bijna 20 jaar geleden begonnen we in een kleine werkplaats met het handmatig maken van hulpstukken voor drainage. Al snel ontdekten we onze voorliefde voor PE, PP, HDPE en LDPE; kunststoffen die minder milieubelastend zijn in productie dan pvc, en ook betere eigenschappen hebben. Door ons te specialiseren in de verwerking van deze kunststoffen kunnen we inspelen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van drainage. 

Waar we al onze hulpstukken vroeger handmatig produceerden, maken we tegenwoordig gebruik van diverse spuitgietmachines van 20 tot 250 sluitdruk. Zo kunnen we alle hulpmiddelen nog sneller voor je produceren!

Oog voor het milieu

Bij de productie van onze hulpmiddelen houden we altijd onze impact op het milieu in de gaten. Dat vinden we belangrijk! 

We werken het liefst met materialen die voor zo min mogelijk slechte uitstoot zorgen. Het afvalkunststof dat bij het spuitgieten vrijkomt, wordt bovendien vermalen en kan zo weer opnieuw gebruikt worden. Zo produceren we zo min mogelijk afval. Daarnaast gebruiken we tegenwoordig ook biologische producten die afbreekbaar zijn en na 10 jaar volledig zijn verdwenen. Dit zijn producten op basis van aardappelzetmeel of maïs.

 • Zo min mogelijk afval
 • Materiaal die het milieu minimaal belasten
 • Biologisch afbreekbare materialen

Voor klein en groot

Bij Vriemee zetten we ons graag in voor zakelijke dienstverlening, maar de doe-het-zelver thuis staat bij ons op gelijke hoogte. Of je dus als bedrijf of als particulier bij ons wilt bestellen, maakt niet uit. We kunnen met gemak grote partijen leveren, maar ook voor kleine opdrachtgevers staan onze deuren altijd open. En als particulier kun je losse hulpmiddelen gemakkelijk via onze webshop bestellen! 

Maatwerk kunststof producten

Onze webshop staat vol met slim ontworpen producten, die in bijna elke behoefte op het gebied van drainage en afvoer voorzien. Maar vind je niet wat je zoekt, of heb je een uniek product van kunststof in je hoofd dat je graag op maat wil laten maken? Neem dan zeker eens contact met ons op! In onze werkplaats kunnen we nog altijd de mooiste kunststof producten handmatig voor je produceren. Denk hierbij aan:

 • HDPE of LPDE bakken op maat
 • Kunststof gereedschapskisten
 • Andere items van kunststof

Erkend lid Vereniging van Nederlandse Drainagebedrijven

Als experts op het gebied van drainage willen we ons elke dag blijven verbeteren. Daarom hebben we ons aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Drainagebedrijven: een beroepsorganisatie voor drainagebedrijven en toeleveranciers. Het delen van kennis en vakmanschap wordt binnen deze organisatie al 40 jaar bevorderd, net als het stimuleren van innovatie. 

Wij maken gebruik van Cookies!