Leidingbeugel

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ophangsysteem voor je buitenrioleringsbuizen? Zoek niet verder, want de leidingbeugel van Vriemee is de oplossing waar je naar op zoek bent. Of je nu bezig bent met de aanleg van nieuwe buitenriolering of het vervangen van bestaande buizen: onze buisklemmen bieden de ondersteuning en stabiliteit die je nodig hebt.

110 mm - Leidingbeugel PVC

OPHB110GRIJS
Ø 110 mm pvc leidingbeugel Exclusief montage-oog M6 of M8 Inclusief sluitschroef
€ 1,76

125 mm - Leidingbeugel PVC

OPHB125GRIJS
Ø 125 mm pvc leidingbeugel Exclusief montage-oog M6 of M8 Inclusief sluitschroef
€ 1,94

160 mm - Leidingbeugel PVC

OPHG160GRIJS
Ø 160 mm pvc leidingbeugel Exclusief montage-oog M6 of M8 Inclusief sluitschroef
€ 5,82

M6 - Montage-oog zamac

MONTOOGM6
Ø M6 montage-oog Gemaakt van solide zamac Voor HWA montage Geleverd met M6 schroefverbinding
€ 2,39

M6 - Montage-oog pvc

MONTOOGM6PVC
Ø M6 montage-oog Gemaakt van hoogwaardig pvc Voor HWA montage Geleverd met M6 schroefverbinding
€ 2,39

M8 - Montage-oog pvc

MONTOOGM8PVC
Ø M8 montage-oog Gemaakt van hoogwaardig pvc Voor HWA montage Geleverd met M8 schroefverbinding
€ 2,39

M8 - Montage-oog zamac

MONTOOGM8
Ø M8 montage-oog Gemaakt van solide zamac Voor HWA montage Geleverd met M8 schroefverbinding
€ 2,39
Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Leid je buitenrioleringsbuizen langs de fundering

Onze buisklemmen zijn speciaal ontworpen om buitenrioleringsbuizen langs de fundering of de muren van je woning of bedrijfspand te leiden. Hiermee voorkom je niet alleen dat de buizen verzakken, maar zorg je ook voor een nette en geordende installatie. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van onze leidingbeugel maken het de ideale keuze voor diverse toepassingen.

Gemaakt van hoogwaardig pvc

Onze leidingbeugels zijn vervaardigd uit hoogwaardig pvc, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Enkele kenmerken van onze buisklemmen zijn:

 • Slijt- en stootvast
 • Bestand tegen een brede temperatuurrange
 • Licht van gewicht; makkelijk te hanteren
 • Betaalbaar en makkelijk te installeren

Je buisklem vastklemmen met de meegeleverde sluitschroef

Het bevestigen van je buitenrioleringsbuizen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de meegeleverde sluitschroef kun je de buisklem stevig vastklemmen, zodat deze veilig op zijn plaats blijft. Dit zorgt voor een solide en stabiele bevestiging van de buizen, wat essentieel is voor een duurzaam en goed functionerend rioleringssysteem.

Je leidingbeugel verankeren met een montage-oog

Naast de verankering aan de buis is een stevige verankering aan de fundering of muur ook van belang bij het gebruik van een leidingbeugel. Let erop dat deze verankering niet standaard meegeleverd wordt! Je kunt kiezen voor een M6 of M8 montage-oog, gemaakt van zamac of van pvc. Ook deze onderdelen bestel je eenvoudig online bij Vriemee!

Leverbaar in alle gangbare maten

Onze buisklemmen zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse buitenrioleringsprojecten. Of je nu buizen hebt met een diameter van Ø 110 mm, Ø 125 mm, Ø 160 mm of Ø 200 mm: bij Vriemee vind je altijd de leidingbeugel die perfect past bij jouw specifieke eisen en wensen.

 • Ø 110 mm
 • Ø 125 mm
 • Ø 160 mm
 • Ø 200 mm

Ook voor andere buitenriolering hulpstukken

Bij Vriemee bieden we niet alleen leidingbeugels aan, maar ook een uitgebreid assortiment aan andere buitenriolering hulpstukken. Ontdek ons volledige aanbod en zorg ervoor dat je alle benodigde componenten voor een efficiënt en goed functionerend rioleringssysteem in één keer bestelt. Zo kun je er snel mee aan de slag, en bespaar je misschien op verzendkosten!

Alle buitenriolering hulpstukken >

Bestel je buisklem direct online bij Vriemee

Waar wacht je nog op? Bestel je leidingbeugel en andere buitenriolering hulpstukken direct online bij Vriemee. Profiteer van onze persoonlijke service, onze kwaliteitsmaterialen en onze scherpe prijzen. Wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat jij met een gerust hart aan de slag kunt met je buitenrioleringsproject.

 • Persoonlijk advies en complete service
 • Productie in eigen werkplaats
 • Scherpe prijzen gegarandeerd

Vragen of twijfels?

Heb je vragen of twijfels over welke buisklem het beste past bij jouw buitenrioleringsproject? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en begeleiden je graag naar de juiste oplossing. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen, of je vraag via e-mail naar ons toesturen. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!