Dubbele steekmof

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige koppeling voor je buitenrioleringsbuizen? Onze dubbele steekmof verbindt met het grootste gemak gelijkwaardige rioleringsbuizen en zorgt ervoor dat het vuilwater moeiteloos zijn weg kan vervolgen. Kies voor een pvc steekmof van Vriemee, dan kies je altijd voor ongeëvenaarde kwaliteit!

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Buitenrioleringsbuizen met gelijke diameter verbinden

De dubbele steekmof van Vriemee biedt een eenvoudige en effectieve manier om buitenrioleringsbuizen met gelijke diameter aan elkaar te koppelen. Met zijn twee praktische manchetverbindingen en de handige stootrand in het midden zorgt deze steekmof voor een duurzame en stabiele verbinding die bestand is tegen slijtage en verschillende temperaturen. Hierdoor ben je verzekerd van een oplossing die jarenlang meegaat, zelfs onder zware omstandigheden.

Waarom kiezen voor een pvc steekmof van Vriemee?

Wanneer je op zoek bent naar een steekmof voor jouw buitenriolering, wil je zeker zijn van duurzaamheid en kwaliteit. Onze pvc steekmof biedt niet alleen een betrouwbare verbinding, maar is ook slijtvast en bestand tegen verschillende temperaturen. Zo gaat jouw buitenriolering jarenlang mee, zonder compromissen.

  • Slijtvast en bestand tegen verschillende temperaturen
  • Twee praktische manchetverbindingen
  • Voorzien van handige stootrand in het midden
  • Gaat jarenlang mee

Populair: steekmof 110 mm

Onze pvc steekmof in de diameter van 110 mm is een populaire keuze onder onze klanten. Ontdek de voordelen van deze praktische steekmof en maak eenvoudig de perfecte verbinding voor jouw buitenriolering.

Steekmof 110 mm >

Ook veel verkocht: steekmof 125 mm

Naast de 110 mm variant is ook onze steekmof in de diameter van 125 mm een veel gekozen optie. Dit type pvc steekmof biedt dezelfde betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar is geschikt voor buizen met een grotere diameter.

Steekmof 125 mm >

Liever een overschuifmof?

Heb je meer aan een koppelstuk met 2 manchetverbindingen, die geen stootrand in het midden heeft? Ook dan heeft Vriemee de oplossing voor jou. Bestel dan onze overschuifmof van pvc, die ook in verschillende diameters te verkrijgen is!

Bestel een overschuifmof >

Alles voor je buitenriolering

Wil je jouw buitenriolering compleet maken? Ontdek ons uitgebreide assortiment aan buitenriolering hulpstukken en buizen. Van bochten tot T-stukken: bij Vriemee vind je alles wat je nodig hebt voor een efficiënte en duurzame buitenriolering. Bekijk ons volledige aanbod en maak jouw rioleringssysteem solide en betrouwbaar!

Meer buitenriolering hulpstukken >    Buitenriolering buizen >

Kies voor de service van Vriemee

Bij Vriemee staan we voor service en kwaliteit. Kies voor ons en profiteer van een ruime keuze in buitenrioleringsmaterialen, snelle levering aan huis en professioneel advies bij aanschaf. Ontdek waarom klanten keer op keer kiezen voor de service van Vriemee!

  • Ruime keuze in buitenrioleringsmaterialen
  • Snelle levering aan huis
  • Professioneel advies bij aanschaf

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze dubbele steekmof of andere buitenriolering producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van het beste advies. Ontdek de mogelijkheden van Vriemee en maak jouw buitenriolering sterker dan ooit!

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!