T-stuk 45 graden

Jouw buitenrioleringsbuis laten opsplitsen en aftakken in een hoek van 45 graden? Met ons pvc Y-stuk wordt het een simpel klusje. Dit T-stuk in een hoek van 45 graden wordt ook wel een pvc Y-stuk genoemd, vanwege de vorm waarin de vertakking verloopt. Bij Vriemee maken we elk pvc koppelstuk in eigen werkplaats, en kunnen we toezien op een uitstekende kwaliteit. Kies dus voor Vriemee als je een T-stuk van 45 graden zoekt!

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Waar gebruik je dit pvc Y-stuk voor?

Dit T-stuk van 45 graden is een onmisbaar hulpstuk in jouw buitenrioleringssysteem. Dit pvc Y-stuk maakt het mogelijk om jouw leidingen in een hoek van 45 graden te splitsen. Hierdoor kun je eenvoudig verschillende leidingen met elkaar verbinden en je rioleringsnetwerk efficiënter maken. Het is ideaal voor situaties waar je een zijwaartse aftakking nodig hebt, zonder veel verstoring van de bestaande leidingen.

Voor elke diameter buis de juiste splitsing

Bij Vriemee begrijpen we dat je buitenriolering in verschillende maten en diameters kunt aanleggen. Daarom bieden wij pvc Y-stukken aan in diverse maten, zodat je altijd het juiste hulpstuk voor jouw specifieke klus kunt vinden. In ons assortiment vind je T-stukken van 45 graden voor buizen met de volgende diameters:

  • Ø 110 mm
  • Ø 125 mm
  • Ø 160 mm
  • Ø 200 mm

Daarom kies je voor een pvc koppelstuk

Als je met je buitenriolering aan de slag gaat, is het van groot belang dat je kunt werken met betrouwbare materialen. Je wilt alles in één keer goed aanleggen, en je geen zorgen hoeven te maken dat je er binnen korte tijd weer mee bezig hoeft. Een pvc koppelstuk is dan een een uitstekende keuze, want deze hulpstukken blinken uit in betaalbaarheid, duurzaamheid en installatiegemak.

  • Duurzaamheid - Pvc koppelstukken zijn bestand tegen corrosie en slijtage, wat zorgt voor een langdurige en betrouwbare rioleringsoplossing.
  • Eenvoudige installatie - Dankzij het lichte gewicht en de eenvoudige installatie zijn pvc koppelstukken gebruiksvriendelijk en besparen ze tijd en moeite tijdens jouw project.
  • Kostenbesparend - Pvc koppelstukken zijn in verhouding niet duur en bieden waar voor je geld: ze hebben een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten.

Alles voor je buitenriolering

Naast hoogwaardige T-stukken in een hoek van 45 graden bieden we je ook alle benodigde buizen, en andere hulpstukken voor je buitenriolering. Van bochten tot verloopstukken en van eindkappen tot steekmoffen: wij hebben alles wat je nodig hebt om je buitenrioleringssysteem compleet te maken. Bekijk ons hele assortiment voor buitenriolering online en bestel in één keer alles wat je nodig hebt!

Buitenriolering buizen >      Andere buitenriolering hulpstukken >

Bestel gemakkelijk online

Maak gebruik van onze handige webshop en vind moeiteloos de juiste producten voor je buitenriolering. Met een uitgebreide keuze en een gebruiksvriendelijke interface is het bestellen van je benodigde materialen eenvoudiger dan ooit. Bovendien verzenden we je bestelling dezelfde week nog.

  • + Overzichtelijke webshop
  • + Uitgebreide keuze voor je buitenriolering
  • + Dezelfde week nog verzonden

Stel je vraag aan onze specialisten

Heb je nog vragen of behoefte aan advies over het gebruik van een T-stuk van 45 graden of andere hulpstukken voor je buitenriolering? Aarzel niet om contact op te nemen met onze ervaren specialisten. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je buitenriolering straks probleemloos functioneert.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!