Klikmof

Wil jij je drainagebuis in dezelfde richting verlengen? Gewoon twee drainagebuizen koppelen, zonder poespas? Dan is een klikmof precies wat je zoekt. Een koppelstuk waar je drainagebuis direct goed mee vastzit aan zijn opvolger! Bij Vriemee maken we onze klikmoffen en al onze andere drainage hulpstukken in eigen werkplaats. Zodat jij aan de slag kunt met drainagematerialen van de allerbeste kwaliteit, tegen de laagst mogelijke prijs!

50 mm - Klikmof

KM50PP
Ø 50 mm polypropeen klikmof Makkelijk drainagebuizen aan elkaar koppelen Handige kliksluiting aan beide uiteinden
€ 0,82

60 mm - Klikmof

KM60PP
Ø 60 mm polypropeen klikmof Makkelijk drainagebuizen aan elkaar koppelen Handige kliksluiting aan beide uiteinden
€ 0,82

65 mm - Klikmof

KM65PP
Ø 65 mm polypropeen klikmof Makkelijk drainagebuizen aan elkaar koppelen Handige kliksluiting aan beide uiteinden
€ 1,22

80 mm - Klikmof

KM80PP
Ø 80 mm polypropeen klikmof Makkelijk drainagebuizen aan elkaar koppelen Handige kliksluiting aan beide uiteinden
€ 1,60

100 mm - Klikmof

KM100PP
Ø 100 mm polypropeen klikmof Makkelijk drainagebuizen aan elkaar koppelen Handige kliksluiting aan beide uiteinden
€ 2,17

125 mm - Klikmof

KM125PP
Ø 125 mm polypropeen klikmof Makkelijk drainagebuizen aan elkaar koppelen Handige kliksluiting aan beide uiteinden
€ 4,04

160 mm - Klikmof

KM160PP
Ø 160 mm polypropeen klikmof Makkelijk drainagebuizen aan elkaar koppelen Handige kliksluiting aan beide uiteinden
€ 6,00

200 mm - Klikmof

KM200PP
Ø 200 mm polypropeen klikmof Makkelijk drainagebuizen aan elkaar koppelen Handige kliksluiting aan beide uiteinden
€ 15,19
Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Het perfecte koppelstuk voor jouw drainagebuis

Met welke diameter drainagebuis je ook werkt, met een klikmof van Vriemee bestel je altijd het perfecte koppelstuk voor jouw drainagebuis. Het water kan naadloos zijn weg vervolgen van de ene naar de andere drainagebuis, zonder onderbrekingen. Zo installeer je eenvoudig een drainagesysteem zonder beperkingen in de lengte ervan!

Gemaakt van duurzaam PP

Bij Vriemee kiezen we ervoor om onze klikmoffen te maken van polypropeen, ook wel PP genoemd. Dit duurzame materiaal is bijzonder slijt- en slagvast, is bestand tegen vocht, gronddruk en zelfs tegen chemicaliën, en doorstaat de tand des tijds altijd erg goed. En tegelijkertijd blijft het ook nog eens betaalbaar! Het ideale materiaal om een koppelstuk voor een drainagebuis van te maken.

Altijd met KOMO-keurmerk

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven dat we de beste kwaliteit drainage hulpstukken leveren. Dat laten we graag door een onafhankelijke instantie keuren! Iedere klikmof en ieder drainage hulpstuk in ons assortiment is daarom voorzien van een KOMO-keurmerk: een onafhankelijk bewijs voor de kwaliteit van onze producten, uitgegeven door deskundigen.

Klik-en-klaar installatie

Drainage aanleggen moeilijk? Niet met een klikmof van Vriemee! Voor een snelle en simpele installatie hebben we namelijk handige kliksluitingen aangebracht aan beide uiteinden van de klikmof. Deze haken makkelijk in de ribbels van de drainagebuis en zorgen daarmee voor een muurvaste verankering. Met een simpele beweging zit je klikmof goed vast en kun je hem met een gerust in de grond leggen!

Mix en match met andere drainage hulpstukken

Heb je nog meer drainage hulpstukken nodig voor jouw systeem? Bestel ze dan direct mee en stel jouw drainagesysteem perfect op maat samen. Zo ben je in één keer klaar voor jouw volgende klus! Of je nu een bocht wil aanleggen, of een splitsing wil realiseren: wij hebben altijd het perfecte hulpstuk voor je in huis.

Bekijk alle drainage hulpstukken >

Uniek aan de service van Vriemee

Waarom je een klikmof voor je drainagesysteem het beste bij Vriemee kunt bestellen? Omdat je bij ons profiteert van 20 jaar vakkennis en de beste oplossingen voor drainage en ander waterafvoer. Met trots maken we al onze drainage hulpstukken in eigen huis, en kunnen we daardoor ook desgewenst maatwerk voor je leveren. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij kunnen het voor je maken!

  • + Groot assortiment drainage oplossingen
  • + Productie in eigen huis
  • + Maatwerk mogelijk
  • + Verzending binnen 5 werkdagen

Vragen?

Heb je twijfels over de toepassing van je klikmof, of wil je meer weten over het productieproces? Onze experts vertellen je er graag alles over. Stel je vraag telefonisch of stuur ons een e-mail. We staan je dan zo snel mogelijk te woord!

Neem contact op >

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!