Ontstoppings T-stuk met schroefdeksel

Op zoek naar een T-stuk voor je riolering? Controle houden op de binnenkant van je rioleringsbuizen? Plaats dit ontstoppings T-stuk met schroefdeksel tussen twee rechte buitenrioleringsbuizen en verschaf jezelf makkelijk toegang, bijvoorbeeld voor onderhoud of bij verstoppingen. Met een simpele handbeweging schroef je de dop eraf en kan je erbij!

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Het belang van goede toegankelijkheid van je riool

Je moet er niet aan denken: er komt iets vast te zitten in je buitenriolering, en binnen loopt de boel over. Hoe kom je er dan achter waar de verstopping zit? Door verschillende ontstoppings T-stukken te installeren waar je de doorloop van het vuilwater kunt checken, voorkom je dat een verstopping een slepend probleem wordt. Binnen no time heb je de bron geïdentificeerd en kun je de verstopping snel verhelpen!

Een solide, flexibele afsluiting

Door een ontstoppings T-stuk met schroefdeksel te plaatsen zorg je voor goede toegankelijkheid, maar tegelijkertijd ook voor een naadloze afsluiting van je buitenriolering. De twee manchetverbindingen passen perfect over je rioleringsbuis heen, en bij de schroefdop betekent dicht ook echt dicht. Je hoeft je geen zorgen te maken over lekkend vuilwater of andere problemen.

Verschillende diameters

Om het ontstoppings T-stuk perfect aan te laten sluiten op jouw riolering, hebben we verschillende diameters voor je beschikbaar. Dit zijn de meest gangbare doorsnedes voor buitenriolering en helpen je dus 99% van de gevallen aan een uitstekende verbinding! Je hebt de keuze uit de volgende diameters:

  • Ø 110 mm
  • Ø 125 mm

Altijd het juiste T-stuk voor jouw riolering

Een T-stuk wordt niet altijd gebruikt voor eerste hulp bij verstoppingen: je kunt ze ook gebruiken om je vuilwater af te laten takken naar een andere buis. Een T-stuk kan ook drie afzonderlijke rioolbuizen bij elkaar laten komen! Bij Vriemee vind je altijd het juiste T-stuk voor jouw riolering; of het nu een ontstoppings T-stuk is, of een aftakking moet worden in je riolering, binnen of buiten. Bekijk al je opties in onze webshop!

T-stukken buitenriolering >      T-stukken binnenriolering >

Daarom bestel je bij Vriemee

Vriemee is jouw nummer 1 adres voor alles wat met riolering te maken heeft. We verkopen niet alleen de beste rioleringsbuizen voor binnen en buiten, bij ons vind je ook de beste hulpstukken, waarmee je jouw rioleringssysteem helemaal compleet maakt. Alle onderdelen worden bovendien in onze eigen werkplaats gemaakt! Met onze kennis en ervaring adviseren we je graag over de beste keuzes voor jouw project.

  • Dé specialist in binnen- en buitenriolering
  • Productie van buizen en hulpstukken in eigen huis
  • Altijd het beste advies van experts

Vragen? Advies nodig?

Twijfel je of dit ontstoppings T-stuk is wat jij zoekt? Weet je niet zeker welk T-stuk voor riolering je het beste kunt bestellen? Onze experts adviseren je graag! Neem telefonisch contact met ons op, of stuur ons een e-mail. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op >

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!