Filterkous

Werk je in de bronbemaling of doe je bodemonderzoek? Dan hoeven we jou niet te vertellen wat een filterkous is. Zo’n nylon filter wordt om een buis heen geschoven als extra filtering zodat er geen rommel in de buis komt. De kous is enigszins elastisch, zodat hij altijd mooi strak om de buis heen zit. Bij Vriemee bestel je eenvoudig de juiste filterkous voor jouw klus, in welke diameter of lengte dan ook. Je profiteert bij ons altijd van de scherpste prijzen!

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)

Waar wordt filterkous voor gebruikt?

Filterkous wordt onder meer gebruikt voor bodemonderzoek, bronbemaling, drainage en filtersystemen. Om te zorgen dat er geen vervuiling in de buizen plaatsvindt die bij deze processen ingezet worden, wordt de diameter van de kous nauwkeurig afgestemd op de diameter van de buis en schuift men de nylon filter zorgvuldig om de buis heen. De strakke, elastische pasvorm zorgt ervoor dat er geen rommel kan ontsnappen.

Voor elke buis het juiste nylon filter

In onze webshop vind je voor elke klus de juiste filterkous. Voor elke diameter buis is er een passend filter: of je nu met buizen van 40 mm werkt, of grotere buizen tot 315 mm. Nylon filterkous is aan één stuk per meter te bestellen tot een maximale lengte van 100 meter. De minimale afname is 1 meter. Onze kousen zijn verkrijgbaar in de volgende diameters:

  • 50 mm        100 mm
  • 60 mm        125 mm
  • 65 mm        160 mm
  • 80 mm        315 mm

Voordeel op je meterprijs

Bij Vriemee ben je altijd voordelig uit voor je nylon filters. Zeker als je grote hoeveelheden bestelt! Weet je dus al dat je de komende tijd vaker nylon kous nodig gaat hebben? Bestel dan in één keer je volledige voorraad bij Vriemee, dan zal je merken dat je prijs per meter aanzienlijk lager uitvalt.

Meer weten over onze nylon filters?

Wil je weten of onze nylon filterkousen geschikt zijn voor jouw klus? Of wil je weten welke diameter het beste past bij jouw type buis? De specialisten van Vriemee staan voor je klaar met gedegen advies. Neem dus gerust eens contact met ons op! We helpen je graag de juiste bestelling te plaatsen en doen er vervolgens alles aan om je filterkous zo snel mogelijk bij je af te leveren. Zo kun je er snel mee aan de slag!

Wij maken gebruik van Cookies!