T-stuk 45 graden

Op zoek naar een T-stuk van 45 graden voor jouw drainage? Dan moet je bij Vriemee zijn! Deze drainage hulpstukken maken we namelijk met veel zorg in eigen huis. Zo kunnen we erop toezien dat alleen de beste T-stukken bij jou afgeleverd worden! Bestel jouw drainage T-stuk vandaag nog, dan leveren we hem zo snel mogelijk bij je af. Kies voor kwaliteit, kies voor Vriemee!

50 mm - T-stuk 45 graden

T4550PP
Ø 50 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 45 graden Handige klikverbindingen
€ 10,44

60 mm - T-stuk 45 graden

T4560PP
Ø 60 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 45 graden Handige klikverbindingen
€ 6,36

65 mm - T-stuk 45 graden

T4565PP
Ø 65 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 45 graden Handige klikverbindingen
€ 6,85

80 mm - T-stuk 45 graden

T4580PP
Ø 80 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 45 graden Handige klikverbindingen
€ 6,54

100 mm - T-stuk 45 graden

T45100PP
Ø 100 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 45 graden Handige klikverbindingen
€ 7,76

125 mm - T-stuk 45 graden

T45125PP
Ø 125 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 45 graden Handige klikverbindingen
€ 52,16

160 mm - T-stuk 45 graden

T45160PP
Ø 160 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 45 graden Handige klikverbindingen
€ 78,09

200 mm - T-stuk 45 graden

T45200PP
Ø 200 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 45 graden Handige klikverbindingen
€ 128,67
Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

In een handomdraai je drainage opsplitsen

Dit T-stuk van 45 graden maakt het eenvoudig om je drainagebuis op te laten splitsen naar twee aparte kanalen. Of om twee aparte buizen samen te laten komen, natuurlijk! Je brengt de buizen eenvoudig aan in het drainage t-stuk en zorgt zo voor een soepele doorstroom van het water. Ieder T-stuk van 45 graden is voorzien van handige kliksluitingen aan alle uiteinden, dus plaatsen is een fluitje van een cent!

Voordelen van een PP T-stuk

Ieder drainage T-stuk in ons assortiment is gemaakt van duurzaam polypropeen, een kunststof die bekend staat om zijn duurzaamheid en zijn betrouwbaarheid. We gieten en persen deze kunststof in onze eigen werkplaats tot de mooiste drainage hulpstukken! Een PP T-stuk is dus bij ons altijd een goede keuze.

Een PP T-stuk kan tegen een stootje en kan ook langere tijd ondergronds geplaatst worden, zonder schade te gaan vertonen! Ook bij constant natte grond geeft je PP T-stuk geen krimp. Ideaal materiaal voor jouw drainage, dus!

  • + Sterk en stootvast, ook ondergronds
  • + Duurzaam en betrouwbaar

Ook wel bekend als een Y-stuk

Twijfel je of dit het juiste drainage hulpstuk voor jou is? Was je eigenlijk op zoek naar een Y-stuk? Dan kunnen we je geruststellen: een T-stuk van 45 graden en een Y-stuk zijn precies hetzelfde! Door de kenmerkende vorm die een T-stuk van 45 graden heeft, doet het qua vorm precies denken aan de letter Y. Vandaar dat dit hulpstuk ook vaak een Y-stuk genoemd wordt!

Handig bij je drainage doorspuiten

Om je drainagesysteem mooi schoon te houden, wil je regelmatig je drainage doorspuiten. Daarbij verwijder je eventuele ophopingen die de doorstroom van je water kunnen verhinderen. Het is wel slim om je drainage zo in te richten, dat je drainage doorspuiten een eenvoudig klusje wordt. Met andere woorden, je wil een ingang aanleggen in je drainage die speciaal aangelegd is voor je drainage doorspuiten!

Een T-stuk van 45 graden is hier perfect voor: je maakt een vertakking in je drainagesysteem, die alleen gebruikt wordt voor de drainage doorspuiten. Je dekt hem af als je hem niet gebruikt (bijvoorbeeld met een eindkap) en wil je je drainage doorspuiten, dan open je het drainage T-stuk en breng je je spuit via deze ingang naar binnen.

Verkrijgbaar in diverse diameters

Met welke diameter drainagebuizen je ook werkt, voor iedere constructie vind je het juiste drainage T-stuk bij Vriemee. Door onze kennis van het vak weten we welke diameters het meest gangbaar zijn: door hier slim op in te spelen, kunnen we voor iedere setting het juiste T-stuk van 45 graden produceren. Kies uit diameters van 50 tot maar liefst 200 mm: het juiste drainage T-stuk zit er altijd bij!

Andere koppelstukken voor je drainage

Is een T-stuk van 45 graden toch niet helemaal wat je zoekt? Wil je een andere hoek maken, of zoek je een koppelstuk met meer uiteinden? Wat je wens ook is, wij helpen je bij Vriemee. Neem eens een kijkje in onze volledige collectie drainage hulpstukken en ontdek alle mogelijkheden. En vind je nog steeds niet wat je zoekt? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Meer drainage hulpstukken >

Stel je vraag gerust

Heb je een vraag voor één van onze specialisten? Bijvoorbeeld over de installatie van je drainage T-stuk, of over de inrichting van je drainagesysteem in de bredere zin? Twijfel dan niet en neem gewoon contact met ons op. We helpen je graag! We zijn makkelijk te bereiken via telefoon of e-mail: bekijk onze contactinformatie op onze contactpagina.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!