Overschuif mof
Overschuif mof
Overschuif mof
Overschuif mof

110 mm - Overschuif mof PVC

€ 3,66
Inclusief belasting
  • Ø 110 mm pvc overschuifmof voor buitenriolering
  • Zonder stootrand
  • 2 manchetverbindingen

Omschrijving

Wil je twee rioleringsbuizen van gelijke grootte aan elkaar verbinden? Dat kan eenvoudig met deze overschuifmof, gemaakt van hoogwaardig pvc. Deze mof heeft geen stootrand in het midden, dus je kunt hem makkelijk in zijn geheel over de eerste buis heen schuiven. Ligt de tweede buis recht voor het andere uiteinde, dan kun je de overschuifmof terugschuiven, over de beide uiteinden heen. Een solide verbinding, dankzij de 2 manchetverbindingen aan de uiteinden!

Zorg dat jouw afvalwater het openbaar riool veilig bereikt en bouw een waterdicht afvoersysteem: help het vuilwater moeiteloos op weg naar de waterzuiveringen met onze praktische pvc rioleringsonderdelen!

Eigenschappen

  • Diameter: 110 mm
  • Kleur: grijs
  • Klasse: SN4
  • Hoogwaardig pvc
  • Met 2 mofverbindingen

Andere varianten

  • Diameters: 110, 125, 160, 200 of 250 mm

Snel aan de slag met jouw buitenriolering

Bestel je jouw rioleringsbenodigdheden online bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Producten die bij ons op voorraad zijn, worden in de meeste gevallen al binnen 48 uur verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je aan je klus kunt beginnen!

Hulp bij bestellen of deskundig advies

Het team van Vriemee staat voor je klaar als je hulp nodig hebt met bestellen, of meer wil weten over onze rioleringsproducten. We adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op: dit kan telefonisch op +31 (0) 58 2880330 of via onze contactpagina.

Over Vriemee Int. Drain Products B.V.

Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainagehulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden op het gebied van drainage en waterafvoer zijn nagenoeg onbeperkt, omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je nodig hebt niet in onze webshop? Laat ons dan weten waar je precies naar zoekt, dan komen wij met een passend product of een alternatieve oplossing.

Productdetails

OVERSMOF110
Nieuw product

Reviews (0)

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!