PE Drainagebuis Kokos

Een drainagebuis met kokos omhulling bestellen? Dan zit je met het ruime assortiment van Vriemee altijd goed. Een kokos drainagebuis is perfect geschikt om drainage in zand, veen of ijzerhoudende grond mee aan te leggen. Ideaal voor de afwatering van je tuin, rijbak of andere grond rondom het huis! In onze webshop bestel je jouw kokos drainagebuis tegen de scherpste prijs, en altijd in de maat die je zocht. Iedere drainagebuis met kokos wordt in eigen werkplaats gemaakt en snel bij je afgeleverd!

60mm x 5m - Omhuld kokos

DR60PEKOKOS5MTR
Ø 60 mm PE drainagebuis met kokos omhulling Lengte: 5 meter Geleverd met klikmof
€ 17,91

60mm x 10m - Omhuld kokos

DR60PEKOKOS10MTR
Ø 60 mm PE drainagebuis met kokos omhulling Lengte: 10 meter Geleverd met klikmof
€ 27,99

80mm x 5m - Omhuld kokos

DR80PEKOKOS5MTR
Ø 80 mm PE drainagebuis met kokos omhulling Lengte: 5 meter Geleverd met klikmof
€ 33,59

80mm x 10m - Omhuld kokos

DR80PEKOKOS10MTR
Ø 80 mm PE drainagebuis met kokos omhulling Lengte: 10 meter Geleverd met klikmof
€ 44,79

100mm x 5m - Omhuld kokos

DR100PEKOKOS5MTR
Ø 100 mm PE drainagebuis met kokos omhulling Lengte: 5 meter Geleverd met klikmof
€ 33,59

100mm x 10m - Omhuld kokos

DR100PEKOKOS10MTR
Ø 100 mm PE drainagebuis met kokos omhulling Lengte: 10 meter Geleverd met klikmof
€ 67,19

100mm x 50m - Omhuld kokos

DR100PEKOKOS50MTR
Ø 100 mm PE drainagebuis met kokos omhulling Lengte: 50 meter Geleverd met klikmof
Laatste items in voorraad
€ 184,95

125mm x 5m - Omhuld kokos

DR125PEKOKOS5MTR
Ø 125 mm PE drainagebuis met kokos omhulling Lengte: 5 meter Geleverd met klikmof
€ 55,99

125mm x 10m - Omhuld kokos

DR125PEKOKOS10MTR
Ø 125 mm PE drainagebuis met kokos omhulling Lengte: 10 meter Geleverd met klikmof
€ 111,99
Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Voordelen van kokos om je drainagebuis

Wil jij overtollig water graag filteren voor het jouw drainagesysteem in verdwijnt? Dan is het slim om een drainagebuis met omhulling te bestellen. Filter je jouw water voor het verder de drainage in gaat, dan geeft dat op termijn minder kans op verstoppingen. Dat scheelt dus behoorlijk in het onderhoud! Kokos om je drainagebuis is bovendien een milieuvriendelijke keuze.

Drainage in zand of veen

Een kokos drainagebuis is door zijn filterende kwaliteiten uitermate geschikt voor drainage in zand- of veengrond. Ook bij ijzerhoudende grond zoals oergrond heb je baat een kokos omwikkeling, omdat kokos zelfs de fijnste deeltjes tegenhoudt. Drainage in zand of veen vereist dat je drainagebuis zo droog mogelijk is: blijft het gebied om de drainagebuis nat, dan kan er schimmel of rotting voorkomen. Het gebruik van kokosvezels zorgt voor een holle ruimte rondom de buis, die zorgt voor een langere levensduur. Daarnaast kies je voor een duurzaam product, dat ecologisch verantwoord is en geen sporen nalaat in het milieu!

Eigenschappen van onze drainagebuis met kokos

Onze drainagebuis met kokos bestaat uit een geribbelde polyetheen buis, die omhuld is met kokosvezel. De buis is geperforeerd voor een optimale afvoer van hemelwater; de kokoslaag is daarbij een bijzonder effectief filter, dan verstoppingen voorkomt. De gemiddelde kokos drainagebuis gaat 5 tot 10 jaar mee; dat is minder lang dan andere omhulsels, maar je spaart er het milieu wel mee!

  • + Gemaakt van duurzaam PE (polyetheen) en kokosvezel
  • + Lichtgewicht en flexibel
  • + Minutieuze filtering van je hemelwater
  • + Minder kans op verstoppingen
  • + Levensduur van 5-10 jaar
  • + Gratis klikmof meegeleverd

Combineer erop los met onze hulpstukken

Je drainagebuis met kokos omhulling netjes verwerken in je drainagesysteem? Dat doe je natuurlijk met behulp van onze handige hulpstukken. Ze zorgen ervoor dat je kokos drainagebuis stevig verankerd wordt aan andere elementen, en helpen je bochten, aftakkingen en opsplitsingen aan te leggen. Zo leg je eenvoudig een drainage op maat aan!

Bekijk onze drainage hulpstukken >

Andere drainagebuizen

Is een drainagebuis met kokos omhulling toch niet helemaal wat je zoekt? We hebben naast onze kokos drainagebuis nog tal van andere drainagebuizen in ons assortiment. Allemaal in eigen huis geproduceerd, en van de allerbeste kwaliteit!

Meer weten over drainage?

Heb je een vraag over het aanleggen van je drainage? Laat je uitgebreid informeren door onze specialisten voor je jouw drainagebuis met kokos omhulling bestelt. We helpen je graag met alles op het gebied van drainage! Neem telefonisch contact met ons op, of geef jouw vraag door via ons contactformulier. We helpen je altijd aan een antwoord!

Contact opnemen >

Wij maken gebruik van Cookies!