Eindkappen

Jouw drainage netjes afsluiten? Dat doe je met een drainage eindkap. Het ziet er niet alleen netjes uit, je houdt vuil van buitenaf ook nog eens buiten de deur! Dat voorkomt dat je buis dichtslibt en dat er verstoppingen in je drainagebuis kunnen ontstaan. Netjes afsluiten met een eindkap is dus geen overbodige luxe! Bestel de juiste maat PP eindkap gemakkelijk online bij Vriemee: binnen een paar dagen kan je ermee aan de slag.

50 mm - Eindkap

EK50PP
Ø 50 mm polypropeen eindkap voor drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Handige klikverbinding
€ 1,44

60 mm - Eindkap

EK60PP
Ø 60 mm polypropeen eindkap voor drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Handige klikverbinding
€ 1,60

65 mm - Eindkap

EK65PP
Ø 65 mm polypropeen eindkap voor drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Handige klikverbinding
€ 1,64

80 mm - Eindkap

EK80PP
Ø 80 mm polypropeen eindkap voor drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Handige klikverbinding
€ 1,68

100 mm - Eindkap

EK100PP
Ø 100 mm polypropeen eindkap voor drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Handige klikverbinding
€ 2,23

125 mm - Eindkap

EK125PP
Ø 125 mm polypropeen eindkap voor drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Handige klikverbinding
€ 4,03

160 mm - Eindkap

EK160PP
Ø 160 mm polypropeen eindkap voor drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Handige klikverbinding
€ 5,64

200 mm - Eindkap

EK200PP
Ø 200 mm polypropeen eindkap voor drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Handige klikverbinding
€ 38,26
Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Jouw drainagebuizen schoonhouden met een simpele PP dop

Kan het echt zo simpel zijn? Een PP dop plaatsen op het einde van je drainagebuis, en daarmee verstoppingen voorkomen? De kans op verstoppingen is natuurlijk ook afhankelijk van de kwaliteit van je drainagebuis. Maar een PP dop aan het einde ervan lost wel een grote veroorzaker van verstoppingen op! Door de uiteinden van je drainage netjes af te schermen, blijft een groot deel van het ongewenste vuil buiten de deur.

Verlijmen niet nodig

Iedere eindkap voor je drainagebuis is bij Vriemee automatisch voorzien van een handige klikverbinding. Met de klikrand zorg je ervoor dat de eindkap zich makkelijk vasthaakt aan de ribbels van de drainagebuis. Daar heb je geen omkijken meer naar: het vormt een solide verbinding, hoeveel water er ook doorheen komt! En wil je je drainage eindkap verplaatsen naar een andere plek binnen je drainagesysteem, dan kan dat ook altijd snel en eenvoudig.

Gemaakt uit 40% gerecycled materiaal

Bij Vriemee denken we ook aan het milieu als we jouw drainage eindkap maken. Dat doen we namelijk zoveel mogelijk met materiaal dat we uit oude onderdelen gerecycled hebben! Op dit moment maken we iedere eindkap uit 40% gerecycled materiaal, en daar zijn we trots. Zo dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.

Jouw PP eindkap snel in huis

Bestel je jouw drainage eindkap bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Omdat we alles in eigen huis produceren, werken we niet met ellenlange levertijden en kun je dus rekenen op een snelle verzending. Een PP eindkap bestellen was nog nooit zo snel en gemakkelijk!

Ook voor andere drainage hulpstukken

Is een drainage eindkap niet helemaal wat je zocht? Ben je op zoek naar andere hulpstukken voor jouw drainage? Zeker weten dat je vindt wat je zoekt als je ons verdere assortiment drainage hulpstukken doorzoekt. Voor iedere uitdaging hebben wij een oplossing! Alle drainage hulpstukken zijn voorzien van handige kliksluitingen en gemaakt uit het sterkste polypropeen. Je kiest dus altijd voor kwaliteit!

Bekijk alle drainage hulpstukken >

Deskundig advies

Hulp nodig bij het aanleggen van je drainage? Wil je bijvoorbeeld weten waar je een PP eindkap precies plaatst, of kan je wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen van de juiste drainage hulpstukken? Het deskundige team van Vriemee staat altijd voor je klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail, dan helpen we je zo snel mogelijk!

Neem contact op >

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!