T-stuk 90 graden

Wil je jouw binnenriolering efficiënt en betrouwbaar aanleggen? Dan is een T-stuk van 90 graden vaak een handig hulpstuk. Je laat je riolering makkelijk opsplitsen, of brengt meerdere afvoerbuizen op een slimme manier bij elkaar. Of je nu een professionele loodgieter bent of een doe-het-zelver, bij Vriemee vind je het perfecte haakse T-stuk voor jouw project. Bestel direct online, dan kun je er vaak dezelfde week nog mee aan de slag!

32 mm - T-stuk 90 graden PVC

RIOT9032PVC
Ø 32 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 90 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 1,33

40 mm - T-stuk 90 graden PVC

RIOT9040PVC
Ø 40 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 90 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 1,60

50 mm - T-stuk 90 graden PVC

RIOT9050PVC
Ø 50 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 90 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 2,50

75 mm - T-stuk 90 graden PVC

RIOT9075PVC
Ø 75 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 90 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 3,68

90 mm - T-stuk 90 graden PVC

RIOT9090PVC
Ø 90 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 90 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 6,13

110 mm - T-stuk 90 graden PVC

RIOT87110PVC
Ø 110 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 90 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 5,12

Hard PVC-lijm 125 ml

PVCLIJMT88
Sneldrogende hard pvc-lijm Met KOMO-keurmerk Inhoud: 125 ml
€ 7,97

Hard PVC-lijm 250ml

PVCLIJM250
Sneldrogende hard pvc-lijm Met KOMO-keurmerk Inhoud: 250 ml
€ 13,64
Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Een haaks T-stuk voor je binnenriolering

Met een haaks T-stuk voor je binnenriolering kun je eenvoudig leidingen onder een hoek van 90 graden met elkaar verbinden. Of het nu gaat om het afvoeren van water uit je keuken, badkamer of toilet: dit veelzijdige hulpstuk zorgt voor een naadloze en lekvrije verbinding. Verlijm je pvc T-stuk van 90 graden altijd goed aan de rioleringsbuis met onze pvc-lijm: de 3 mofverbindingen maken het je eenvoudig om een stabiele verbinding te maken.

Uniek aan een pvc T-stuk

Bestel je onze pvc T-stukken van 90 graden, dan profiteer je mee van verschillende voordelen. Voordelen die ze ideaal maken voor jouw binnenriolering!

 • Bestand tegen diverse omstandigheden en temperaturen - Of het nu vriest of de zon fel schijnt, onze pvc T-stukken zijn bestand tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden.
 • Kras-, slijt- en stootvast - Dankzij het robuuste materiaal zijn onze T-stukken bestand tegen slijtage en stoten, wat zorgt voor een langdurige en duurzame oplossing.
 • Licht van gewicht - Het lage gewicht maakt onze pvc T-stukken makkelijk te hanteren en te installeren, zelfs in lastige posities.
 • Betaalbaar en toch kwalitatief sterk - Wij leveren hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen: zo kun je vertrouwen op oerdegelijke kwaliteit zonder je budget te overschrijden.

Bestel een passende diameter

Bij Vriemee vind je T-stukken van 90 graden in verschillende diameters, zodat je altijd het juiste formaat kunt kiezen voor jouw specifieke behoeften. Kies uit de volgende doorsnedes en zorg dat je hulpstuk altijd matcht met de diameter van je rioleringsbuis.

 • 110 mm
 • 90 mm
 • 75 mm
 • 50 mm
 • 40 mm
 • 32 mm

Afsplitsen onder een kleinere hoek?

Wil je liever onder een kleinere hoek afsplitsen? Ontdek dan ons assortiment T-stukken van 45 graden voor nog meer flexibiliteit en mogelijkheden.

T-stuk 45 graden >

Kies voor de kwaliteit van Vriemee

Bij Vriemee streven we altijd naar de hoogste kwaliteit voor onze producten. Onze T-stukken worden zorgvuldig geproduceerd in onze eigen werkplaats, waar vakmanschap en precisie samenkomen. Door te kiezen voor Vriemee, kies je voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onze T-stukken zijn altijd SN4-gecertificeerd en gemaakt in eigen werkplaats, wat betekent dat ze voldoen aan de strengste normen op het gebied van materiaalsterkte en levensduur.

Bovendien worden al onze producten snel verzonden, zodat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je project. Met Vriemee kies je voor kwaliteit, service en gemak!

 • Zorgvuldig geproduceerd in eigen werkplaats
 • Altijd SN4, altijd de beste kwaliteit
 • Dezelfde week nog verzonden

Vragen? Hulp nodig?

Heb je vragen over onze T-stukken of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste hulpstuk voor jouw binnenriolering? Neem dan gerust contact op met ons deskundige team. We staan klaar om je te helpen en advies te geven, zodat je met vertrouwen aan je project kunt beginnen.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!