Lijngoten

Overtollig water op jouw terras of buitenterrein netjes afvoeren? Dat doe je met onze lijngoten! Makkelijk in te bouwen lijnafwatering, die het overschot aan water netjes afvoert naar het riool. Zo heb je nooit meer te maken met vervelende plassen en andere nadelen van overtollig water! Bij Vriemee koop je al je lijngoten en toebehoren gemakkelijk online: binnen een paar dagen bezorgen we je afvoergoten en alle benodigde accessoires bij je thuis. En dat tegen bijzonder scherpe prijzen!

Eindplaat gesloten

SKLIJN
Plaat om je lijngoot van TOP X mee af te sluiten Op beide uiteinden te plaatsen Handig schuifsysteem
€ 5,99

Afvoer hoekstuk

HOEK4XAANSL
Hoekstuk voor TOP X lijndrainage Met onderuitloop voor waterafvoer naar het riool Eenvoudig op maat te maken Handig schuifsysteem voor bevestiging
€ 32,60

Adapter onderuitloop

ONDERUITL
Adapter onderuitloop voor TOP X lijndrainage Makkelijk vast te schroeven onder de lijngoot Overtollig water netjes afvoeren naar het riool
€ 19,90

Lijngoot met mazenrooster

LIJNGOOTKUNST
Voert overtollig water buitenshuis af naar het riool Begaanbaar voor voetgangers, fietsers en kleine voertuigen Makkelijk te combineren met lijndrainage accessoires
€ 26,56

Lijngoot met sleuvenrooster

LIJNGOOTVERZ
Voert overtollig water buitenshuis af naar het riool Begaanbaar voor voetgangers, fietsers en kleine voertuigen Makkelijk te combineren met lijndrainage accessoires van TOP X
€ 27,88
Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Waarom lijngoten plaatsen?

Je kunt nog zo’n mooi terras of buitenterrein hebben: als het constant ontsierd wordt door plassen water heb je er weinig plezier van. Constant natte voeten krijgen is geen pretje! Door nette afvoergoten in te graven, kan het water zijn weg naar het riool vinden en kan je genieten van een droog terrein bij alle weersomstandigheden. Lijngoten plaatsen is dus een logische stap als je regelmatig te maken hebt met overtollig water op jouw terrein!

Altijd afwatering op maat

Met onze lijngoten leg je altijd een lijnafwatering aan die perfect aansluit bij jouw wensen. De lijngoten zelf zijn namelijk makkelijk op maat te maken, en met de handige bijbehorende accessoires stel je eenvoudig een systeem samen dat helemaal voor jou werkt. Combineer je lijngoten met eindplaten, hoekstukken en een onderuitloop en maak ze helemaal compleet! Je kunt zelfs een praktische set met accessoires bestellen: daarmee ben je in één keer helemaal klaar om te beginnen.

Lijngoten van TOP X

Bij Vriemee heb je de keuze uit het volledige assortiment van TOP X, een toonaangevend bedrijf op het gebied van lijngoten. Al jaren is dit bedrijf marktleider op het gebied van lijnafwatering: ze maken innovatieve producten, die zich laten kenmerken door hun uitmuntende kwaliteit. Eenmaal ingegraven zijn de afvoergoten van TOP X begaanbaar voor divers klein verkeer, en ze gaan makkelijk vele jaren mee. Waarom kies je voor TOP X?

  • + Stijlvol vormgegeven afvoergoten
  • + Gemaakt van gerecycled polypropeen (PP)
  • + Begaanbaar voor voetgangers, fietsers en kleine voertuigen
  • + Eenvoudig op maat te maken

Lijngoten plaatsen in een handomdraai

Lijngoten kopen is één, maar lijngoten plaatsen is natuurlijk een heel ander verhaal. Daar moet je een goed plan voor hebben, en er komt ook wat fysieke arbeid bij kijken. Gelukkig hebben onze partners van TOP X een overzichtelijke video voor je gemaakt, waarmee lijngoten plaatsen een stuk eenvoudiger wordt!

Video over lijngoten plaatsen >

Daarom bestel je bij Vriemee

Waarom je voor jouw lijngoot bij Vriemee moet zijn? Omdat we ons al jaren specialiseren in de beste producten op het gebied van afwatering en drainage. Stevige buizen, maar ook maatwerk goten en hulpstukken: alles is bij ons te verkrijgen. Je kunt bij ons met een paar muisklikken al je benodigdheden bestellen: altijd met veel voordeel. Laat je verrassen door ons brede assortiment!

  • + Dé specialist in drainage
  • + Kiezen voor kwaliteit
  • + Makkelijk online bestellen
  • + Altijd lage prijzen

Vraag gerust om advies

Niet helemaal zeker of lijngoten voor jou de oplossing zijn? Of wil je een breder advies over drainageoplossingen voor jouw tuin, terras of buitenterrein? Contacteer ons dan gerust. Met onze ruime ervaring op het gebied van lijnafwatering en drainage kunnen we je uitstekend adviseren!

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!