T-Stuk 90 graden

Een drainage T-stuk in een hoek van 90 graden kan een uitkomst zijn als je een zijtak aan wil leggen in je drainage, of juist één buis wilt laten opsplitsen. Multifunctioneel! Bij Vriemee kies je altijd voor een PP T-stuk, dat uitzonderlijk betrouwbaar is en jarenlang meegaat. Kies de diameter die bij jouw drainagesysteem past en bestel gemakkelijk online: wij zorgen voor een uitstekende service en een vlotte bezorging!

50 mm - T-Stuk 90 graden

T9050PP
Ø 50 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 5,20

60 mm - T-Stuk 90 graden

T9060PP
Ø 60 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 5,20

65 mm - T-Stuk 90 graden

T9065PP
Ø 65 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 5,20

80 mm - T-Stuk 90 graden

T9080PP
Ø 80 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 5,59

100 mm - T-Stuk 90 graden

T90100PP
Ø 100 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 7,60

125 mm - T-Stuk 90 graden

T90125PP
Ø 125 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 11,80

160 mm - T-Stuk 90 graden

T90160PP
Ø 160 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 24,01

200 mm - T-Stuk 90 graden

T90200PP
Ø 200 mm polypropeen T-stuk voor drainagebuizen Hoek van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 85,65
Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Eenvoudig een vertakking aanleggen in je drainage

Met een T-stuk voor drainage leg je eenvoudig een vertakking aan op een buis die rechtdoor loopt. Een afslag naar links of naar rechts, als het ware! Een drainage T-stuk wordt ook gebruikt om een ingang aan het oppervlak mee aan te leggen: handig als je een drainageput of een andere ingang boven je drainagebuis wilt aanleggen.

Klik en klaar

Bestel je een T-stuk voor drainage bij Vriemee, dan is de installatie altijd supermakkelijk. Ieder drainage T-stuk is namelijk voorzien van een handige kliksluiting, waarmee je hem eenvoudig verankert aan je drainagebuis! Deze kliksluitingen zitten aan alle uiteinden van je T-stuk; installeren is dus echt zo simpel als klik en klaar.

Waarom kiezen voor een PP T-stuk?

Ga je jouw drainage laten vertakken, dan heb je de keuze uit verschillende hulpstukken. Waarom zou je dan kiezen voor een PP T-stuk, als je ook voor andere materialen kunt gaan? Bij Vriemee maken we veel van onze drainage hulpstukken van PP, omdat het mooi gladde, duurzame grondstof is. Perfect voor de aanleg van drainage!

  • + Sterker dan pvc of soortgelijke kunststoffen
  • + Goed bestand tegen chemicaliën
  • + Glad van textuur: geen plek voor vuilophoping
  • + Eenvoudig te recyclen

T-stuk voor drainage in iedere gangbare afmeting

Bestel jouw T-stuk voor drainage bij Vriemee, dan heb je de keuze uit een ruim assortiment afmetingen. Een T-stuk voor drainage kun je bij ons bestellen vanaf een diameter van 50 mm, oplopend tot een diameter van wel 200 mm. Er zijn maar liefst 8 verschillende doorsnedes verkrijgbaar!

Ongelijk T-stuk van 90 graden

Wil je graag een T-stuk van 90 graden aanleggen in je drainage, maar werk je met twee ongelijke buizen? Ook dan hebben we het juiste drainage T-stuk voor je in huis. Neem in dat geval eens een kijkje in de categorie ‘verloop T-stuk’; ook terug te vinden bij onze drainage hulpstukken. Hierin vind je T-stukken met veelvoorkomende combinaties van diameters. Zo kun je toch door als je drainagebuizen niet helemaal matchen!

Verloop T-stukken drainage >

Andere drainage hulpstukken

Is een T-stuk van 90 graden toch niet helemaal wat jouw drainage nodig heeft? Ben je toch meer gebaat bij een bocht, of toch een T-stuk van 45 graden? Wat je ook zoekt, Vriemee heeft voor jou de drainage hulpstukken in huis die jouw drainageplan een succes maken!

Meer drainage hulpstukken >

Vragen? Advies nodig?

We kunnen ons voorstellen dat het aanleggen van drainage de nodige vragen oproept. Zit je met een brandende over de aanleg van een T-stuk van 90 graden, of andere details in je drainageplan? Schroom dan niet en stel ze aan onze experts! We helpen je graag op weg in de aanleg van jouw drainage.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!