Bocht 87 graden
Bocht 87 graden 1x mof
Bocht 87 graden
Bocht 87 graden 1x mof

110 mm - Bocht 87 graden 1x manchet mof 1x spie

€ 5,31
Inclusief belasting
  • Ø 110 mm pvc bocht voor buitenriolering
  • Hoek van 87 graden
  • 1 mofverbinding, 1 spie-verbinding

Omschrijving

Een hoek van 87 graden aanleggen in je buitenriolering? Dat doe je met deze bocht van hoogwaardig pvc. De bocht is aan de ene kant voorzien van een strak aansluitende mofverbinding met een rubberen rand, en aan de andere kant van een spie aansluiting. Ideaal als je rioleringsbuizen wilt aansluiten in een ongelijke verbinding!

Zorg dat jouw afvalwater het openbaar riool veilig bereikt en bouw een waterdicht afvoersysteem: help het vuilwater moeiteloos op weg naar de waterzuiveringen met onze praktische pvc rioleringsonderdelen!

Eigenschappen

  • Diameter: 110 mm
  • Hoek: 87 graden
  • Kleur: grijs
  • Hoogwaardig pvc
  • 1x mofverbinding, 1x spie-verbinding

Andere varianten

  • Diameters: 110, 125, 160 of 200 mm

Snel aan de slag met jouw buitenriolering

Bestel je jouw rioleringsbenodigdheden online bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Producten die bij ons op voorraad zijn, worden in de meeste gevallen al binnen 48 uur verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je aan je klus kunt beginnen!

Hulp bij bestellen of deskundig advies

Het team van Vriemee staat voor je klaar als je hulp nodig hebt met bestellen, of meer wil weten over onze rioleringsproducten. We adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op: dit kan telefonisch op +31 (0) 58 2880330 of via onze contactpagina.

Over Vriemee Int. Drain Products B.V.

Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainagehulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden op het gebied van drainage en waterafvoer zijn nagenoeg onbeperkt, omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je nodig hebt niet in onze webshop? Laat ons dan weten waar je precies naar zoekt, dan komen wij met een passend product of een alternatieve oplossing.

Productdetails

BB871X110
Nieuw product

Reviews (0)

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!