Boombeluchtingssets

Extra voordelig een boombeluchtingssysteem aanleggen? Bestel dan één van onze handige boombeluchtingssets! Hiermee koop je in één keer alles wat je nodig hebt voor een complete boombeluchting. Je kunt direct aan de slag om de gezondheid van jouw bomen te verbeteren: plaats de beluchtingsbuis rondom je boom, koppel hem aan andere onderdelen van je boombeluchting en sluit de uiteinden netjes af met de afsluitkappen. Laat die frisse lucht maar stromen!

Boombeluchtingsset Vriemee 1

TREEAIRSYSTEM1
Volledige boombeluchtingsset Compleet met buizen, bochten, T-stukken en afsluitkappen Extra voordelig
€ 86,49

Boombeluchtingsset Vriemee 2

TREEAIRSYSTEM2
Uitgebreide boombeluchtingsset Compleet met buizen, bochten, klikmoffen, T-stukken en afsluitkappen Extra voordelig
€ 113,10
Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Een complete set met het beste voor je bomen

Onze boombeluchtingssets zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om je bomen te voorzien van optimale beluchting. We hebben de beste materialen geselecteerd om ervoor te zorgen dat je bomen gezond en sterk blijven. Met onze complete sets ben je verzekerd van kwaliteit en gemak. Je bomen zullen je dankbaar zijn voor de verbeterde luchtcirculatie!

De juiste keuze voor ieder budget

Bij Vriemee begrijpen we dat niet iedereen hetzelfde budget tot zijn beschikking heeft. Daarom bieden we verschillende boombeluchtingssets aan: zo weet je zeker dat je altijd een set vindt die bij jouw portemonnee past. Of je nu een klein project hebt of groots wilt uitpakken, we hebben een set die aan jouw behoeften voldoet. Wij laten je graag zien dat het verbeteren van de gezondheid van je bomen niet duur hoeft te zijn: onze sets bewijzen dat maar eens te meer!

Wat bevat iedere boombeluchtingsset van Vriemee?

Onze boombeluchtingssets bevatten alle essentiële onderdelen die je nodig hebt om een effectief boombeluchtingssysteem op te zetten. Afhankelijk van de set die je kiest, zul je meer of minder onderdelen geleverd krijgen. Iedere set bevat op zijn minst:

  • Boombeluchtingsbuis met filterkous - voor optimale luchtcirculatie en bescherming tegen verstopping
  • Koppelstukken - om eenvoudig de beluchtingsbuis met andere onderdelen te verbinden
  • Afsluitkappen - voor het netjes afsluiten van de uiteinden van de buis

Download de bijbehorende handleiding

Om ervoor te zorgen dat je jouw boombeluchtingsset op de juiste manier installeert, leveren we bij elke set een gedetailleerde handleiding. Deze handleiding bevat stapsgewijze instructies en handige tips om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je boombeluchtingssysteem haalt. Download de handleiding van jouw set op de productpagina en volg de instructies voor een succesvolle installatie.

Liever zelf je boombeluchting samenstellen?

Als je de voorkeur geeft aan het zelf samenstellen van je boombeluchtingssysteem, ben je bij Vriemee ook aan het juiste adres. Ontdek onze selectie boombeluchtingsbuizen en boombeluchting hulpstukken om de componenten te kiezen die het beste passen bij jouw specifieke behoeften. Wij bieden alles wat je nodig hebt om je eigen beluchtingssysteem op maat te creëren.

Boombeluchting bestellen bij Vriemee

Kies je voor boombeluchting van Vriemee, dan kies je voor kwaliteit en voor optimaal installatiegemak. Onze boombeluchtingssets zijn samengesteld met materialen van de hoogste kwaliteit, zodat je zeker kunt zijn van een optimale werking en een lange levensduur van jouw boombeluchtingssysteem.

  • Huisgemaakte kwaliteitsmaterialen
  • Gemakkelijk online shoppen
  • Binnen een paar dagen geleverd

Welke boombeluchtingsset past bij mij?

Vind je het lastig om te bepalen welke boombeluchtingsset het beste bij jouw project past? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste set voor jouw specifieke situatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw bomen de zuurstof krijgen die ze verdienen.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!