Bocht 87 graden 1x mof

Wil jij je buitenriolering laten afbuigen in een bocht van 90 graden? Dat kan met deze pvc bocht van 87 graden! Deze bochten hebben één mofverbinding, wat het plaatsen van de bocht gemakkelijk maakt. Daarnaast zijn al onze producten gemaakt in onze eigen werkplaats; daarmee garanderen wij de beste kwaliteit. Bestel jouw pvc bocht 87 graden direct online en geniet van onze snelle levering!

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Waarom een 87 graden bocht?

Wil je een rechte hoek maken in je buitenriolering? Dan gebruik je niet een 90 graden bocht, maar een pvc bocht van 87 graden! Deze 3 graden verschil zorgen ervoor dat het water niet kan blijven staan in de bocht. Ook wordt de doorstroom van het afvalwater bevorderd, omdat er minder weerstand is in de bocht. Het is dus ook van belang goed op te letten tijdens de installatie van een 87 graden pvc bocht dat de juiste kant naar beneden gericht is!

Handige manchetverbinding aan één kant

Deze pvc bocht van 87 graden bestaat uit een mofverbinding aan de ene kant en een spie-verbinding aan de andere kant. Deze combinatie biedt zowel een stevige en waterdichte afdichting als een eenvoudige installatie van de bocht. De spie-verbinding aan de ene kant zorgt er namelijk voor het voorkomen van lekkages in bijvoorbeeld rioleringssystemen, mede door de lage wrijvingsweerstand. De manchetverbinding aan de andere kant is juist gemakkelijk te installeren en ook weer te demonteren wanneer nodig. Deze combinatie biedt dus het beste van beide!

Verkrijgbaar in verschillende diameters

Het is belangrijk dat je een pvc bocht 90 graden hebt die goed aansluit op jouw buitenriolering buizen. Daarom biedt Vriemee verschillende diameters, zodat de juiste er altijd bij zit! Je kunt kiezen uit de volgende diameters:

  • Ø 110 mm
  • Ø 125 mm
  • Ø 160 mm
  • Ø 200 mm

Meer hulpstukken voor je buitenriolering

Naast de 87 graden bocht met 1 mofverbindingen, biedt Vriemee nog vele andere hulpstukken om het afvalwater zorgvuldig weg te laten stromen. Neem eens een kijkje in onze webshop en kies jouw favoriete producten!

De service van Vriemee

Een pvc bocht 87 graden is gemakkelijk online te bestellen bij Vriemee. Door de productie op onze eigen werkplaats garanderen wij altijd hoogwaardige kwaliteit. Zo kunnen wij altijd voldoen aan jouw verwachtingen! Ook zullen wij altijd zorgen voor een snelle levering en bieden wij onze producten tegen een scherpe prijs aan. Bekijk eens ons assortiment!

  • Altijd van hoge kwaliteit
  • Productie in eigen huis
  • Snelle levering

Advies nodig?

Wil jij meer weten over onze producten of heb je advies nodig over het verbeteren van jouw rioleringssysteem? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan contact opnemen via de telefoon, mail of het contactformulier. Of je kan natuurlijk ook altijd eens een kijkje nemen op onze werkplaats in Leeuwarden!

Wij maken gebruik van Cookies!