Regenwaterinfiltratiesystemen RainCycle

Raincycle - Infiltratiekrat: De hedendaagse droge perioden geven problemen met zich mee zijnde dat het grondwater meer wordt gebruikt dan er wordt aangevuld. Doormiddel om een infiltratie krat te gebruiken draagt u een steentje bij aan de natuurlijke waterkringloop van het regenwater. In plaats van dat het regenwater het riool in gaat zal het terug worden opgenomen in het grondwater, dus helpt u de natuur een handje. Ook helpt een infiltratiekrat bij het verminderen van de kans op wateroverlast of overstroming, omdat dit gecontroleerd en rustig verloopt. Zo voorkomt u overlast in de rioleringssystemen en dat kan voor nogal veel overlast zorgen.

We zijn steeds bewuster bezig en ook de afvoer van regenwater zou hierbij moeten zitten en dit wordt ook erkent door de EU. Zo verwachten ze dat infiltratievoorzieningen in de toekomst worden verplicht bij nieuwbouw en verbouwingen. Let op dat er subsidie verstrek kan worden door uw gemeente om infiltratie-kratten toe te passen rondom u woning of bedrijfspand.

Infiltratiekrat - Raincycle

Raincyclebox
Raincycle - Infiltratiekrat inhoud 190 L  57,5x57,5x57,5 LxBxH  Standaard voorzien van GEO textiel, dit is een bouw pakket en op lokatie te monteren. Snel en licht vervoerbaar zodat de kosten beperkt blijven.
€ 75,61
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Wij maken gebruik van Cookies!