Drainage eindbuis met klik

Drainage eindbuis voorkomt slijtage aan de flexibele drainagebuis als deze bovengronds komt. Ook voorkomt het uitspoeling van de taludgoot deze is zeker aan te raden in combinatie met de eindbuis. Montage van de eindbuis is heel eenvoudig doormiddel van een klikverbinding.

50mm - Drainage eindbuis met klik

EB50RD
Ø 50 Eindbuis PVC en klikverbinding. 1 meter lang en rechte uitvoering standaard kleur Oranje en op bestelling diverse kleuren leverbaar.
€ 4,46

60mm - Drainage eindbuis met klik

EB60RD
Ø 60 mm Eindbuis PVC en klikverbinding. 1 meter lang en rechte uitvoering standaard kleur Oranje en op bestelling diverse kleuren leverbaar.
€ 4,89

65mm - Drainage eindbuis met klik

EB65RD
Ø 65 Eindbuis PVC en klikverbinding. 1 meter lang en rechte uitvoering standaard kleur Oranje en op bestelling diverse kleuren leverbaar.
€ 5,96

80mm - Drainage eindbuis met klik

EB80RD
Ø 80 Eindbuis PVC en klikverbinding. 1 meter lang en rechte uitvoering standaard kleur Oranje en op bestelling diverse kleuren leverbaar.
€ 6,77

100mm - Drainage eindbuis met klik

EB100RD
Ø 100 Eindbuis PVC en klikverbinding. 1 meter lang en rechte uitvoering standaard kleur Oranje en op bestelling diverse kleuren leverbaar.
€ 10,72
Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Aangepaste openingstijden

Vriemee is op Hemelvaartsdag en op 2e Pinksterdag gesloten

Orders kunnen hierdoor iets vertraagd geleverd worden. We doen ons uiterste best alle orders zo snel mogelijk te verwerken.

Meer weten over de levertijd? Neem dan contact met ons op.

Wij maken gebruik van Cookies!