Drainage eindbuis met klik

Zoek jij een simpele drainage eindbuis, die betaalbaar is en tóch makkelijk te monteren? Je hebt hem gevonden! De drainage eindbuis met klik is ons meest verkochte type eindbuis voor drainage. Dit basic model uit de Vriemee collectie is eenvoudig te installeren en blinkt uit door zijn opvallend lage prijs. Uitstekende kwaliteit waar je zeker weten niet te veel voor betaalt!

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Waar dient een drainage eindbuis voor?

Een drainage eindbuis plaats je aan het eind van je drainagebuis: hij zorgt ervoor dat het water moeiteloos weg kan lopen in de greppel of sloot, zonder het talud helemaal uit te spoelen. Geen erosie, geen verzakkingen: het water komt direct op de plek waar het bedoeld is! Door een eindbuis op je drainagebuis te monteren, voorkom je bovendien dat de flexibele drainagebuis beschadigd of verstopt raakt. Heb je nog meer redenen nodig?

Eigenschappen drainage eindbuis met klik

Wat is er zo kenmerkend aan onze drainage eindbuis met klik? Zeker, hij is betaalbaar en doet precies waar hij voor bedoeld is. Maar wat maakt dit product één van de meest verkocht drainage hulpstukken in ons assortiment?

  • + Basic model zonder onnodige extra’s
  • + Betaalbaar: voordeligste model in ons aanbod
  • + Gemaakt van sterk pvc
  • + 1 meter lang
  • + Praktische kliksluiting
  • + Makkelijk onderscheid maken door verschillende felle kleuren

Simpele montage

Dankzij de handige kliksluiting is het installeren van deze drainage eindbuis supereenvoudig. Een kind kan de was doen! Je plaatst de eindbuis over de drainagebuis en klikt hem makkelijk vast op de ribbels dankzij de kleine inkepingen die aan de zijkant zitten. Die zorgen ervoor dat jouw drainage eindbuis perfect op zijn plaats blijft zitten!

Verkrijgbaar in elke gangbare diameter

Zoek je een drainage eindbuis van 50 mm doorsnede? Of komt een diameter van 200 mm meer in de buurt? Wat je ook nodig hebt, je vindt het in het assortiment van Vriemee! Alle gangbare maten op het gebied van drainage zijn bij ons vertegenwoordigd. Match je diameter goed aan de drainagebuizen die je voor ogen hebt, dan zorg je voor een solide constructie.

Andere soorten drainage eindbuizen

Zoek je eigenlijk een drainage eindbuis met iets extra’s? Bijvoorbeeld een kikkerklep, of een flens aan het uiteinde? Ook de luxere modellen zijn breed vertegenwoordigd in ons aanbod! Alle modellen zijn bovendien wederom te verkrijgen in alle gangbare diameters. Zeker weten dat je vindt wat je zoekt!

Drainage eindbuis met klik/flens >          Drainage eindbuis met kikkerklep >

Andere soorten drainage eindbuizen

Zoek je eigenlijk een drainage eindbuis met iets extra’s? Bijvoorbeeld een kikkerklep, of een flens aan het uiteinde? Ook de luxere modellen zijn breed vertegenwoordigd in ons aanbod! Alle modellen zijn bovendien wederom te verkrijgen in alle gangbare diameters. Zeker weten dat je vindt wat je zoekt!

  • Productie in eigen werkplaats
  • Betaalbaar en toch hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Professioneel advies

Contact en advies

Heb je een vraag over de drainage eindbuis die jij op het oog hebt? Of wil je meer weten over de installatie ervan? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Ze vertellen je er graag alles over! We vinden het vanzelfsprekend om met onze klanten mee te denken, en helpen je dan ook graag.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!