Overschuifmof

Twee buitenrioleringsbuizen aan elkaar koppelen? Je doet het snel en eenvoudig met een pvc overschuifmof van Vriemee. Onze overschuifmoffen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en hun betaalbaarheid. Of je nu een overschuifmof van 110, 125mm of nog een grotere diameter zoekt: Vriemee heeft het voor je in huis. Bestel vandaag nog, dan kun je later deze week al met je overschuifmof aan de slag!

110 mm - Overschuif mof PVC

OVERSMOF110
Ø 110 mm pvc overschuifmof voor buitenriolering Zonder stootrand 2 manchetverbindingen
€ 3,66

125 mm - Overschuif mof PVC

OVERSMOF125
Ø 125 mm pvc overschuifmof voor buitenriolering Zonder stootrand 2 manchetverbindingen
€ 4,93

160 mm - Overschuif mof PVC

OVERSMOF160
Ø 160 mm pvc overschuifmof voor buitenriolering Zonder stootrand 2 manchetverbindingen
€ 7,81

200 mm - Overschuif mof PVC

OVERSMOF200
Ø 200 mm pvc overschuifmof voor buitenriolering Zonder stootrand 2 manchetverbindingen
€ 17,16

250 mm - Overschuif mof PVC

OVERSMOF250
Ø 250 mm pvc overschuifmof voor buitenriolering Zonder stootrand 2 manchetverbindingen
€ 24,30
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Waar gebruik je een overschuifmof voor?

Een overschuifmof is een essentieel onderdeel om je buitenriolering mee te verlengen. Het wordt gebruikt om een solide verbinding te creëren tussen twee uiteinden van de buis, waardoor lekkage en andere problemen effectief worden voorkomen. Of je nu een nieuw systeem aanlegt of een bestaand systeem renoveert: onze overschuifmoffen zorgen voor een duurzame en lekvrije verbinding.

Waarom een pvc overschuifmof?

Bestel je bij Vriemee, dan kies je standaard voor een pvc overschuifmof. Waarom? Pvc overschuifmoffen bieden talloze voordelen. Pvc staat bekend om zijn duurzaamheid en bestendigheid tegen corrosie en chemische stoffen, waardoor het een ideale keuze is voor je buitenriolering. Daarnaast zijn onze overschuifmoffen eenvoudig te installeren en vereisen ze minimaal onderhoud: zo leg je eenvoudig een betrouwbaar rioleringsnetwerk aan, waar je ook op de lange termijn van op aan kunt.

Overschuifmof van 110, 125 mm of groter

Ieder buitenrioleringsproject is uniek. Misschien werk je met buizen van 110mm, of juist met grotere varianten met een diameter van 250mm. Waar je ook mee werkt: Vriemee heeft een passende overschuifmof, die naadloos aansluit op je buizen. Kies uit de volgende standaardmaten en zorg voor een perfecte pasvorm!

  • Ø 110 mm
  • Ø 125 mm
  • Ø 160 mm
  • Ø 200 mm
  • Ø 250 mm

Voorzien van 2 manchetverbindingen

Iedere overschuifmof in ons assortiment is voorzien van 2 stevige manchetverbindingen, waardoor een waterdichte en stevige aansluiting gegarandeerd is. Deze sterke verbindingen zorgt ervoor dat jouw rioleringssysteem optimaal blijft presteren, zelfs onder zware belasting en veranderende omgevingsomstandigheden.

Meer voor je buitenriolering

Naast overschuifmoffen bieden wij een breed assortiment aan buitenrioleringsbuizen en andere hulpstukken. Bij Vriemee vind je alles wat je nodig hebt om een betrouwbaar en efficiënt buitenrioleringssysteem op te zetten. Bekijk ons uitgebreide aanbod en maak jouw rioleringsproject tot een succes!

Buitenriolering buizen >       Andere buitenriolering hulpstukken >

Daarom bestel je bij Vriemee

Bij Vriemee staat klanttevredenheid voorop. We maken uitsluitend hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste industrienormen. Onze overschuifmoffen zijn met de grootste aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid gemaakt, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare oplossing voor al jouw buitenriolering. Bestel vandaag nog, dan heb je je overschuifmof binnen enkele dagen al in huis. 

  • + De beste kwaliteit buitenrioleringsproducten
  • + Altijd vrijblijvend advies van experts
  • + Snel bij je afgeleverd

Altijd paraat met gedegen advies

Vraag je je af welke overschuifmof het meest geschikt is voor jouw specifieke project? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang professioneel advies op maat voor jouw buitenriolering.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!