Boombeluchting hulpstukken

Boombeluchting kan ervoor zorgen dat jouw bomen en planten het een stuk beter doen in een stedelijke omgeving. Een gebrek aan zuurstof door asfaltering en bestrating kan het planten hier onnodig erg moeilijk maken. Leg je boombeluchting aan met de juiste hulpstukken, dan zorg je voor een steady aanvoer van zuurstof naar de wortels van je planten. En dat maakt een groot verschil! In het assortiment van Vriemee vind je alles voor goede beluchtingssystemen: van buizen tot de juiste hulpstukken.

Gietrand koppelprofiel

GTKOPPEL
Koppelprofiel voor 3 mm gietrand 30 cm lengte Makkelijk te installeren
€ 4,44

Klikmof 100 mm

KM100PP
PP klikmof, Ø 100 mm Klikaansluiting aan beide kanten Verkrijgbaar in verschillende diameters
€ 2,00

T-stuk 90 graden 100mm

T90100PP
PP T-stuk, Ø 100 mm Hoek van 90 graden Om aftakkingen mee te maken
€ 7,60

Eindkap 100 mm

EK100PP
PP eindkap, Ø 100 mm Handige klikaansluiting Verkrijgbaar in verschillende diameters
€ 2,23

80mm Stalen beluchtingskap

EK80STAAL
Stalen beluchtingskap, Ø 80 mm Beluchtingsgaten in rastervorm Zwart: RAL 9005
€ 17,51

80 mm BIO Eindkap

BIOEK80
BIO eindkap, Ø 80 mm Handige klikaansluiting 100% biologisch afbreekbaar
€ 6,28

BIO T-stuk 90 graden 80mm

BIOT9080PP
BIO T-stuk, Ø 80 mm Hoek van 90 graden Om aftakkingen mee te maken 100% biologisch afbreekbaar
€ 14,01

BIO Klikmof 80 mm

BIOMK80
BIO klikmof, Ø 80 mm Klikaansluiting aan beide kanten 100% biologisch afbreekbaar
Niet op voorraad
€ 7,88

Eindkap 80mm

EK80PP
PP eindkap, Ø 80 mm Handige klikaansluiting Verkrijgbaar in verschillende diameters
€ 1,68

T-stuk 90 graden 80 mm

T9080PP
PP T-stuk, Ø 80 mm Hoek van 90 graden Om aftakkingen mee te maken
€ 5,59

Klikmof 80 mm

KM80PP
PP klikmof, Ø 80 mm Klikaansluiting aan beide kanten Verkrijgbaar in verschillende diameters
€ 1,60
Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

Beluchtingsbuizen eenvoudig koppelen en afwerken

In onze webshop vind je de wereld aan accessoires voor een perfect afgewerkt boombeluchtingssysteem. Slimme koppelstukken, klikmoffen en eindkappen, waarmee je altijd een beluchtingssysteem op maat samenstelt. Let goed op de diameter van je beluchtingsbuizen als je hulpstukken gaat bestellen: alleen als de diameter overeenkomt, zorg je voor een goede onderlinge aansluiting.

Bio boombeluchting accessoires

Een deel van ons assortiment boombeluchting hulpstukken is gemaakt van volledig biologisch verantwoord materiaal. Je herkent deze hulpstukken aan het kenmerk ‘BIO’ in de omschrijving. Deze biologisch afbreekbare producten zijn nauwelijks van kunststof producten te onderscheiden en na circa 5 jaar volledig afgebroken in de bodem. Wil jij ook je steentje bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor deze duurzame hulpstukken en help ervoor zorgen dat er geen schadelijke plastics in de bodem achterblijven.

Boombeluchting: buizen en sets

Combineer de boombeluchting hulpstukken van Vriemee met onze verschillende boombeluchtingsbuizen voor een compleet ondergronds beluchtingssysteem. Voor elke klus is er een buis met de juiste diameter te vinden, en ook zijn de buizen in verschillende lengtes verkrijgbaar. En koop je liever een set met de juiste buizen en hulpstukken? Ook daarvoor kan je bij Vriemee terecht. Wat voor boombeluchting je ook wilt aanleggen, wij hebben altijd de juiste producten voor je in huis!

Boombeluchtingsbuizen >

Boombeluchtingssets >

Boombeluchting en -bewatering

Naast een goede boombeluchting is een goede bewatering ook erg belangrijk voor gezonde bomen, struiken en hagen. Zeker als het gaat om jonge planten! Naast een gebrek aan zuurstof is een gebrek aan vocht een groot probleem bij bomen en planten in de stedelijke omgeving. Met goede bewateringshulpmiddelen zoals gietranden zorg je dat jouw bomen gezond groter groeien, zonder een gebrek aan water.

Een goede gietrand voor elke boom

Goede bewatering van jonge bomen begint met het gebruik van een gietrand. Deze kunststoffen randen worden deels ingegraven rondom de boom en zorgen daarmee dat het water dichtbij de kluit blijft en door de kluit heen zakt. Zo kan je boom het water maximaal opnemen! Onze gietranden zijn verkrijgbaar in LDPE of HDPE uitvoering en ook hebben we bijbehorende koppelprofielen.

Advies over onze boombeluchting hulpstukken

Wil jij weten welke hulpstukken onmisbaar zijn in je beluchtingssysteem, en dus voor gezonde bomen en struiken? Wil je het allerbeste halen uit je boombeluchtingssysteem, of tips voor een goede bewatering van je bomen en planten? Vraag het onze experts: de specialisten van Vriemee weten precies wat er nodig is voor gezonde beplanting. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op >

Wij maken gebruik van Cookies!