T-stuk 87 graden

Een haakse aftakking aanleggen in jouw buitenriolering? Met een T-stuk van 87 graden voor je riolering laat je je vuilwater eenvoudig de andere kant op lopen. Bij Vriemee begrijpen we de noodzaak van duurzame, betaalbare materialen voor je buitenriolering: precies daarom maken we ieder T-stuk voor riolering in eigen huis. Bestel vandaag nog, dan kun je vaak dezelfde week nog met je pvc T-stuk aan de slag!

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Eenvoudig een T-stuk in je riolering aanleggen

Je buitenriolering het juiste traject laten afleggen kan een uitdaging lijken. Je wil zorgen voor een goede doorstroom van het afvalwater, en de buizen in een logisch verloop door de bodem leggen. Het juiste T-stuk voor je riolering kan daarbij helpen! Bij Vriemee kies je altijd voor een pvc T-stuk dat jarenlang meegaat en de zwaarste omstandigheden kan weergeven. Kies je voor Vriemee, dan kies je namelijk altijd voor kwaliteit!

Waarom een bocht van 87 graden?

Was je eigenlijk op zoek naar een T-stuk voor je riolering van 90 graden? De keuze voor een bocht van 87 graden in ons assortiment is geen toeval. Dit specifieke ontwerp zorgt voor een optimale doorstroom van het afvalwater, waardoor verstoppingen worden voorkomen en de efficiëntie van jouw buitenrioleringssysteem wordt gemaximaliseerd.

Voordelen van een pvc T-stuk

Waarom kiezen voor een pvc T-stuk? Deze hulpstukken bieden veel voordelen boven andere materialen. We zetten een greep uit de voordelen van een pvc T-stuk voor je op een rij:

 • + 100% waterdicht
 • + Grote weerstand tegen gronddruk
 • + Bestand tegen verschillende temperaturen
 • + Voordelig in aanschaf

Altijd een pvc T-stuk op maat

Bij Vriemee bieden we een verscheidenheid aan maten voor onze pvc T-stukken, zodat je altijd het juiste formaat vindt dat perfect aansluit op de rest van je buitenriolering. De maten die wij leveren zijn voornamelijk standaardmaten, die je in veel buitenrioleringssystemen terugziet.

 • Ø 110 mm
 • Ø 125 mm
 • Ø 160 mm
 • Ø 200 mm

Bestel jouw T-stuk voor je riolering online

Je kunt eenvoudig jouw T-stuk voor je riolering bij Vriemee online bestellen. Met onze in-house productie garanderen we hoogwaardige producten die keer op keer voldoen aan jouw verwachtingen. En ze zelfs overtreffen! Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met jouw project te beginnen. Bovendien staan onze experts altijd klaar om professioneel advies te bieden, zodat je de beste beslissingen kunt nemen voor jouw buitenriolering.

 • + Makkelijk online bestellen
 • + Productie in eigen huis
 • + Snelle levering
 • + Altijd professioneel advies

Laat je adviseren

Wil je meer weten over onze hoogwaardige T-stukken en hoe ze jouw rioleringssysteem kunnen verbeteren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw buitenrioleringsproject.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!