Eindkap om de buis

Op zoek naar de perfecte afsluiting voor je buitenriolering? Kies voor een hoogwaardige pvc afsluitkap van Vriemee. Die zorgt voor een nette en duurzame afwerking van je rioleringssysteem! Of je nu bezig bent met een nieuwe installatie of een renovatieproject: onze pvc eindkap biedt de ideale oplossing.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Jouw buitenriolering netjes afgewerkt met een pvc afsluitkap

Als je buitenriolering aan gaat leggen, wil je je buizen natuurlijk op een nette en effectieve manier afsluiten. Dit is precies wat een pvc dop van Vriemee voor je doet! Hij beschermt tegen binnenkomend vuil van buitenaf en zorgt er dus voor dat je riolering altijd optimaal blijft functioneren. Onze pvc afsluitkappen zijn bovendien speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op pvc buizen, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan een verzorgde uitstraling van je rioleringssysteem.

Waarom kiezen voor een pvc eindkap?

Een pvc eindkap biedt verschillende voordelen die bijzonder handig zijn bij het aanleggen van een duurzaam en efficiënt rioleringssysteem. Pvc is een materiaal van duurzame kwaliteit, wat betekent dat je er na installatie jarenlang geen omkijken meer naar hebt. Het is licht van gewicht, wat helpt bij het gemak van installeren. Bovendien is pvc een betaalbare optie: handig als je veel verschillende onderdelen nodig hebt!

 • Hoogwaardig materiaal
 • Bestand tegen temperatuurwisselingen en gronddruk
 • Licht van gewicht en betaalbaar
 • Sluit goed aan op pvc buizen

Een pvc dop voor iedere maat rioleringsbuis

Bij Vriemee begrijpen we dat de ene buitenriolering de andere niet is. Rioleringsbuizen komen in verschillende maten en diameters! Precies daarom zijn onze pvc afsluitkappen verkrijgbaar in verschillende diameters. Zo kan jij een perfect passende combinatie maken met jouw rioleringsbuizen! Kies uit pvc doppen met de volgende diameters:

 • Ø 110 mm
 • Ø 125 mm
 • Ø 160 mm
 • Ø 200 mm
 • Ø 250 mm

Bekijk ook onze andere hulpstukken voor buitenriolering

Naast onze hoogwaardige pvc afsluitkappen bieden wij een uitgebreid assortiment aan hulpstukken voor buitenriolering. Of het nu gaat om bochten, T-stukken, verloopstukken, rioleringsbuizen of andere benodigdheden: bij Vriemee vind je alles wat je nodig hebt om jouw buitenriolering optimaal te laten functioneren.

Buitenriolering hulpstukken >     Buitenriolering buizen >

Jouw specialist in riolering en drainage

Vriemee is dé specialist als het gaat om riolering en drainage. Met een breed assortiment voor waterafvoer bieden wij oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Al onze producten worden in eigen huis geproduceerd, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel je pvc afsluitkap en andere benodigde hulpstukken bij Vriemee, en wij zorgen ervoor dat je bestelling binnen enkele dagen bij je thuis wordt bezorgd!

 • Groot assortiment hulpstukken voor riolering en drainage
 • Geproduceerd in eigen huis
 • Binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd
 • Vrijblijvend advies van de expert

Over Vriemee >

Altijd paraat met hulp en advies

Bij Vriemee staan we niet alleen bekend om onze hoogwaardige producten, maar ook om onze uitstekende klantenservice. Heb je vragen over onze pvc afsluitkappen, doppen of andere hulpstukken? Ons team staat altijd paraat om je te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen assisteren bij de aanleg van jouw buitenriolering!

Vraag het ons >

Wij maken gebruik van Cookies!