Kruisstuk

Een drainage hulpstuk, waarmee je makkelijk en snel een splitsing aanlegt in jouw drainagesysteem? Als je met buizen van een gelijke diameter werkt, dan is een kruisstuk perfect geschikt voor wat jij wilt doen. Makkelijk vast te klikken op je drainagebuis, en gemaakt van slijtvast, oersterk polypropeen. Bij Vriemee bestel je zonder meer een kruisstuk van de beste kwaliteit!

50 mm Kruisstuk

KR50PP
Ø 50 mm polypropeen kruisstuk voor drainagebuizen Hoeken van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 12,71

60 mm Kruisstuk

KR60PP
Ø 60 mm polypropeen kruisstuk voor drainagebuizen Hoeken van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 12,71

65 mm Kruisstuk

KR65PP
Ø 65 mm polypropeen kruisstuk voor drainagebuizen Hoeken van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 12,71

80 mm Kruisstuk

KR80PP
Ø 80 mm polypropeen kruisstuk voor drainagebuizen Hoeken van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 14,32

100 mm Kruisstuk

KR100PP
Ø 100 mm polypropeen kruisstuk voor drainagebuizen Hoeken van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 20,13

125 mm Kruisstuk

KR125PP
Ø 125 mm polypropeen kruisstuk voor drainagebuizen Hoeken van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 24,63

160 mm Kruisstuk

KR160PP
Ø 160 mm polypropeen kruisstuk voor drainagebuizen Hoeken van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 56,83

200 mm Kruisstuk

KR200PP
Ø 200 mm polypropeen kruisstuk voor drainagebuizen Hoeken van 90 graden Handige klikverbindingen
€ 89,03
Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Eenvoudig een splitsing aanleggen

Soms kom je bij het aanleggen van drainage een situatie waarin je twee buizen wil laten samenkomen, en ook weer wil laten opsplitsen in twee vertakkingen. Een ouderwets kruispunt, als het ware! Door een kruisstuk van Vriemee te plaatsen, zorg je niet alleen voor een goede onderlinge verankering, je weet ook nog eens zeker dat je buizen in een perfecte hoek van 90 graden op elkaar aansluiten. En dan je water dus altijd goed wegloopt!

Met zorg gemaakt in eigen huis

Bij Vriemee zijn we trots dat we nagenoeg al onze drainage hulpstukken zelf kunnen vervaardigen. Ook jouw kruisstuk komt dus uit onze eigen werkplaats! Waar we kunnen, werken we met gerecyclede materialen: jouw kruisstuk is bijvoorbeeld ook gemaakt uit minimaal 40% hergebruikte materialen! Zo maken we niet alleen jouw drainage, maar ook de wereld een beetje beter.

Handige klikbevestiging

Je kruisstuk is makkelijk te bevestigen aan je drainagebuizen: als je de juiste afmeting kiest, klik je met behulp van de sluitingen aan de uiteinden van je kruisstuk je hulpstuk zó op je drainagebuis. Daar heb je de komende tijd geen omkijken meer naar! Het installeren van je kruisstuk is snel en gemakkelijk dankzij de ingebouwde kliksluitingen.

Voor alle gangbare maten drainagebuizen

Werk je standaard met een drainagebuis van 100 mm, of werk je in dit geval met een grotere buis van maar liefst 200 mm? Het maakt niet uit, wij hebben altijd het passende kruisstuk voor jou in huis. Alle gangbare maten binnen de drainage zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. En vind je niet wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op: wie weet kunnen we een maatwerk oplossing voor je realiseren.

Buizen met een ongelijke diameter?

Ook dan hebben we een kruisstuk op maat voor jouw drainage! We noemen dit een verloop kruisstuk: hierin is de ene helft van de uitgangen afgestemd op de ene diameter, en de andere helft geschikt voor een andere diameter. Verkrijgbaar in vele gangbare diametercombinaties. Handig als je een connectie wil maken met verschillende maten buis!

Bekijk verloop kruisstukken >

Andere drainage hulpstukken

Wil je een ander soort koppeling maken tussen je drainagebuizen? Wil je simpelweg verlengen, of je buis op laten splitsen in een bepaalde hoek? Zeker weten dat je het juiste drainage hulpstuk vindt in het uitgebreide assortiment van Vriemee. Wij zorgen er graag voor dat jij je drainage precies op maat kunt aanleggen. Met de beste materialen!

Meer drainage hulpstukken >

Bestel vandaag nog bij Vriemee

Bestel je jouw kruisstuk bij Vriemee, dan gaan we direct voor je aan de slag om hem zo snel mogelijk bij je thuis te kunnen bezorgen. Meestal kan je bestelling binnen 48 uur al op de post, en heb je jouw kruisstuk dezelfde week nog in huis. Dat is nog eens onbezorgd drainagemateriaal bestellen!

  • Uniek assortiment drainagematerialen
  • Verzending binnen 48 uur
  • In eigen huis geproduceerd

Contact en advies

Twijfel je of dit kruisstuk de oplossing is voor jouw probleem? Of heb je een bredere vraag over het aanleggen van drainage? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Ze helpen je graag verder; samen vinden we altijd de perfecte oplossing!

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!