T-stuk 45 graden

Kom je een gedeelte tegen in je binnenriolering waarbij je het vuilwater het liefst zou splitsen en laten aftakken onder een kleine hoek? Dat is precies waar een T-stuk van 45 graden voor gemaakt is. Bij Vriemee kies je altijd voor hoge kwaliteit pvc T-stukken van 45 graden, die een leven lang meegaan! Bestel de juiste diameter voor jouw klus eenvoudig in onze webshop.

40 mm - T-stuk 45 graden

RIOT4540PVC
Ø 40 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 45 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 1,60

50 mm - T-stuk 45 graden

RIOT4550PVC
Ø 50 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 45 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 2,50

75 mm - T-stuk 45 graden

RIOT4575PVC
Ø 75 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 45 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 3,79

90 mm - T-stuk 45 graden

RIOT4590PVC
Ø 90 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 45 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 4,95

110 mm - T-stuk 45 graden

RIOT45110PVC
Ø 110 mm pvc T-stuk voor binnenhuisriolering Hoek van 45 graden Eenvoudig te verlijmen
€ 5,54

Hard PVC-lijm 125 ml

PVCLIJMT88
Sneldrogende hard pvc-lijm Met KOMO-keurmerk Inhoud: 125 ml
€ 7,97

Hard PVC-lijm 250ml

PVCLIJM250
Sneldrogende hard pvc-lijm Met KOMO-keurmerk Inhoud: 250 ml
€ 13,64
Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Veilig je binnenriolering op laten splitsen

Wil je een nieuwe afvoer aansluiten op je bestaande binnenriolering? Of zoek je een Y-stuk om in je nieuwe binnenriolering te plaatsen? Dan is het handig als je het juiste hulpmiddel kunt vinden om je aansluiting waterdicht en slijtvast te maken. Met onze T-stukken van 45 graden zorg je dat het water onder de juiste hoek wegloopt. En gebruik je de mofverbindingen goed, dan zorg je voor een rotsvaste verankering waar je geen omkijken meer naar hebt.

Voordelen van een pvc T-stuk

Onze pvc T-stukken bieden diverse voordelen voor je binnenrioleringssysteem. Ze zijn bestand tegen corrosie, slijtage en chemische stoffen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Bovendien zijn ze licht van gewicht, betaalbaar en eenvoudig te installeren en te onderhouden. En dat bespaart je weer tijd en kosten op de lange termijn!

Kenmerken van ons pvc T-stuk 45 graden

Onze pvc T-stukken van 45 graden zijn ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Ze zijn gemaakt van stoot- en slagvast pvc en zijn voorzien van 3 mofverbindingen, waardoor ze een betrouwbare splitsing vormen voor je binnenrioleringssysteem. Daarnaast zijn ze eenvoudig te verlijmen met onze pvc-lijm en voldoen ze aan de SN4 klasse: je kiest daarmee altijd voor kwaliteit en duurzaamheid.

 • Gemaakt van sterk en slijtvast pvc
 • De perfecte splitsing voor je binnenriolering
 • 3 mofverbindingen
 • Makkelijk te verlijmen
 • SN4 klasse

Pvc T-stuk 45 graden in 110 mm , 90 mm of kleinere diameter

Onze pvc T-stukken zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Iedere binnenriolering is immers weer anders! Kies uit pvc t-stukken in een hoek van 45 graden met een diameter van 110, 90, 75, 50 of 40 mm. Bij ons kun je altijd het T-stuk kiezen dat perfect past bij jouw specifieke binnenrioleringssysteem.

 • 110 mm
 • 90 mm
 • 75 mm
 • 50 mm
 • 40 mm

Alles voor jouw binnenrioleringsproject

Naast onze pvc T-stukken bieden we een groot assortiment producten voor jouw binnenrioleringsproject. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën en bestel in één keer alles wat je nodig hebt! Van binnenrioleringsbuizen tot andere hulpstukken: wij hebben alles wat je nodig hebt om je project tot een succes te maken.

Binnenrioleringsbuizen >       Andere binnenriolering hulpstukken >

Daarom kies je voor Vriemee

Kies voor Vriemee voor al je binnenrioleringsbehoeften en profiteer van diverse voordelen. Ons assortiment is scherp geprijsd en wordt geproduceerd in onze eigen werkplaats: daarmee staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien verzenden we snel en zorgvuldig: zo kun je snel met je binnenriolering aan de slag!

 • Scherp geprijsd assortiment voor binnenriolering
 • Geproduceerd in eigen werkplaats
 • Snel verzonden

Laat ons je helpen

Wil je meer weten over onze pvc T-stukken of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten voor jouw binnenrioleringsproject? Neem dan contact met ons op en laat ons je helpen. Ons deskundige team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies.

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!