LDPE stop voor PE drainagebuis

Werk je met een PE drainagebuis en wil je graag voorkomen dat vuil van buitenaf je buis verstopt? Bestel dan een LDPE stop in de maat van je drainagebuis en dek hem netjes af! Bij Vriemee kies je altijd voor drainage hulpstukken van de hoogste kwaliteit: we maken alles in onze eigen werkplaats en leveren je uitsluitend het allerbeste op het gebied van drainage.

50mm - LDPE Drainage PE stop

VRD50STOPPE
Ø 50 mm LDPE stop voor PE drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
€ 0,52

60mm - LDPE Drainage PE stop

VRD60STOPPE
Ø 60 mm LDPE stop voor PE drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
€ 0,71

65mm - LDPE Drainage PE stop

VRD65STOPPE
Ø 65 mm LDPE stop voor PE drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
€ 0,71

80mm - LDPE Drainage PE stop

VRD80STOPPP
Ø 80 mm LDPE stop voor PE drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
€ 0,86

100mm - LDPE Drainage PE stop

VRD100STOPPE
Ø 100 mm LDPE stop voor PE drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
€ 1,00

125mm - LDPE Drainage PE stop

VRD125STOPPE
Ø 125 mm LDPE stop voor PE drainagebuizen Geen vuil meer in je drainagebuizen Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
€ 4,54
Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Houd vuil en zand buiten de deur

Een LDPE stop voor PE drainagebuizen is de ideale oplossing om te voorkomen dat vuil, zand en andere verontreinigingen je kostbare drainagebuis binnendringen. Deze stop sluit de buis perfect af, zodat je drainagesysteem schoon blijft, en efficiënt blijft functioneren. Zo kun je met een gerust hart vertrouwen op een optimale waterafvoer.

Makkelijk aanbrengen en verwijderen

Onze LDPE stop is ontworpen voor eenvoudige installatie en verwijdering. Dit betekent dat je snel en moeiteloos aanpassingen aan je drainage kunt doen wanneer dat nodig is. Ideaal als je nog middenin de aanleg van je drainage zit! Met een LDPE stop blijf je flexibel: het aanbrengen of verwijderen van de dop is in een mum van tijd gebeurd. Dit is ook handig voor de toekomst: met een LDPE stop blijft onderhoud aan je drainagesysteem een snel en eenvoudig klusje.

Verkrijgbaar in de meest gangbare diameters

Of je nu met een kleine of grote PE drainagebuis werkt: bij Vriemee hebben we LDPE stoppen in diverse diameters. Voldoende keus om aan al je behoeften te voldoen! Onze stoppen zijn beschikbaar in de meest gangbare maten binnen drainageoplossingen, zodat je altijd voor de perfecte pasvorm kiest. Kies een dop die precies matcht met de diameter van je buis: zo sluit je dop altijd naadloos aan en dicht hij goed af.

Andere doppen voor je drainagebuis

Zoek je naar een manier om je drainagebuis af te dichten, maar is een LDPE stop voor een PE buis niet de oplossing voor jou? Gelukkig hebben we bij Vriemee tal van andere opties, waar je ongetwijfeld precies de juiste dop of deksel tussen vindt. Bekijk onze andere categorieën met afdekdoppen en -kappen of vraag één van onze specialisten om advies!

Een compleet assortiment voor jouw drainage

Waarom je jouw LDPE stop bij Vriemee zou moeten bestellen? Omdat wij het compleetste assortiment drainage hulpstukken voor je in huis hebben! Alles wordt in eigen werkplaats gemaakt en met de grootste zorg vervaardigd. Zo voorkomen we hoge transportkosten en houden we de kwaliteit in eigen hand! We kunnen je drainage hulpstukken vaak al binnen enkele dagen bij je afleveren.

  • Al je drainagematerialen onder één dak
  • Meer dan 20 jaar in het vak
  • Eigen productie

Over Vriemee >

Hulp nodig?

Door onze uitgebreide ervaring met drainagematerialen kunnen we jou uitstekend adviseren. Twijfel je dus of deze LDPE stop de oplossing is voor jouw probleem? Neem gerust contact met ons op, dan spreken we de situatie even met je door. Zo weet je zeker dat je in één keer de juiste drainagematerialen bestelt!

Neem contact op >

Wij maken gebruik van Cookies!