Hemelwaterafvoer buis
70mm - Hemelwater afvoerbuis 2 meter
Hemelwaterafvoer buis

70mm - Hemelwater afvoerbuis 2 meter

€ 6,18
Inclusief belasting
  • Ø 70 mm pvc hemelwaterafvoerbuis
  • 2 meter lang
  • Makkelijk op maat te zagen

Omschrijving

Deze hemelwaterafvoerbuis van 2 meter lang is uitstekend geschikt voor de afvoer van regenwater. Hang de buis verticaal op of onder een hoek; door de zwaartekracht zijn werk te laten doen, voer je jouw water op een efficiënte manier af. De hemelwaterafvoerbuis transporteert het gevallen regenwater rechtstreeks van de dakgoot naar het riool.

Met het toenemende extreme weer in Nederland is hemelwaterafvoer installeren geen overbodige luxe. Wil je jouw huis beschermen tegen schade door overstroming of lekkage? Zorg dan voor goede hemelwaterafvoer.

Eigenschappen

  • Diameter: 70 mm
  • Lengte: 200 cm
  • Kleur: grijs
  • Hoogwaardig pvc
  • Eenvoudig op maat te zagen

Andere varianten

  • Lengtes: 2 of 4 meter
  • Diameters: 70, 80 of 100 mm

Combineer met onze hulpstukken

Je maakt je hemelwaterafvoer eenvoudig compleet met de hulpstukken van Vriemee. Met onze ophangbeugels en montageogen hang je de regenpijpen gemakkelijk op, en verlengen doe je met de verschillende T-stukken, bochten en verloopstukken.

Bekijk onze hemelwaterafvoer hulpstukken >

Snel aan de slag met jouw hemelwaterafvoer

Bestel je jouw hemelwaterafvoerbuis online bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Producten die bij ons op voorraad zijn, worden in de meeste gevallen al binnen 48 uur verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je aan je klus kunt beginnen!

Hulp bij bestellen of deskundig advies

Het team van Vriemee staat voor je klaar als je hulp nodig hebt met bestellen, of meer wil weten over onze producten voor hemelwaterafvoer. We adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op: dit kan telefonisch op +31 (0) 58 2880330 of via onze contactpagina.

Over Vriemee Int. Drain Products B.V.

Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainagehulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden op het gebied van drainage en waterafvoer zijn nagenoeg onbeperkt, omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je nodig hebt niet in onze webshop? Laat ons dan weten waar je precies naar zoekt, dan komen wij met een passend product of een alternatieve oplossing.

Productdetails

HBS702MTR
Nieuw product

Reviews

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Wij maken gebruik van Cookies!