Hard PVC-lijm
Hard PVC-lijm 125 ml
Hard PVC-lijm

Hard PVC-lijm 125 ml

€ 7,97
Inclusief belasting
  • Sneldrogende hard pvc-lijm
  • Met KOMO-keurmerk
  • Inhoud: 125 ml

Omschrijving

Lijm pvc buizen, moffen en fittingen rotsvast met deze hard pvc-lijm van het merk Griffon. Deze sneldrogende lijm hardt bijzonder snel uit en zorgt daarmee voor een sterke, waterdichte verbinding. Gebruik de handige geïntegreerde rode borstel om de lijm aan te brengen; de geribbelde dop biedt extra grip bij het aanbrengen.

Eigenschappen

  • Pvc-lijm voor harde soorten pvc
  • Perfect voor het bevestigen van pvc buizen
  • Met geïntegreerde borstel
  • Voorzien van KOMO-keurmerk
  • Inhoud: 125 ml

Snel aan de slag met jouw pvc-lijm

Bestel je jouw pvc-lijm online bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Producten die bij ons op voorraad zijn, worden in de meeste gevallen al binnen 48 uur verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je aan je klus kunt beginnen!

Hulp bij bestellen of deskundig advies

Het team van Vriemee staat voor je klaar als je hulp nodig hebt met bestellen, of meer wil weten over onze producten. We adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op: dit kan telefonisch op +31 (0) 58 2880330 of via onze contactpagina.

Over Vriemee Int. Drain Products B.V.

Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainagehulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden op het gebied van drainage en waterafvoer zijn nagenoeg onbeperkt, omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je nodig hebt niet in onze webshop? Laat ons dan weten waar je precies naar zoekt, dan komen wij met een passend product of een alternatieve oplossing.

Productdetails

PVCLIJMT88
Nieuw product

Reviews (0)

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!