Drainage eindbuis met klik kikkerklep
60 mm - Eindbuis met klik/ kikkerklep
Drainage eindbuis met klik kikkerklep

60 mm - Eindbuis met klik/ kikkerklep

€ 8,96
Inclusief belasting
  • Ø 60 mm pvc eindbuis voor drainagesystemen
  • Met kikkerklep en klikverbinding
  • 1 meter lang

Omschrijving

Deze eindbuis zorgt voor een nette afwerking van je drainagebuis en voorkomt slijtage aan de drainagebuis op de plek waar hij bovengronds komt. Gebruik deze eindbuis in combinatie met een taludgoot; plaats de opening van de taludgoot om het einde van de eindbuis en graaf de taludgoot in. Het water stroomt nu rechtstreeks de sloot of greppel in, zonder onderweg erosie of verzakkingen in de grond te veroorzaken!

Dankzij de handige klikverbinding bevestig je deze eindbuis gemakkelijk aan de drainagebuis. De kikkerklep aan het einde van de buis zorgt er bovendien voor dat er geen kikkers of ander ongedierte in de buis kan gaan zitten. Hiermee voorkom je onnodige verstoppingen!

Met de juiste drainage hulpstukken zorg jij ervoor dat je drainage slim aangelegd wordt en ook nog eens jarenlang meegaat. Combineer de verschillende hulpstukken met onze drainagebuizen en stel zelf het perfecte drainagesysteem samen!

Eigenschappen

  • Diameter: 60 mm
  • Lengte: 1 meter
  • Materiaal: pvc
  • Kleur: geel
  • Voorzien van voorgemonteerde kikkerklep
  • Handige kliksluiting
  • Makkelijk en snel aan te leggen

Andere varianten

Jouw drainagematerialen snel geleverd

Bestel je jouw drainage hulpstukken online bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Producten die bij ons op voorraad zijn, worden in de meeste gevallen al binnen 48 uur verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je aan je klus kunt beginnen!

Hulp bij bestellen of deskundig advies

Het team van Vriemee staat voor je klaar als je hulp nodig hebt met bestellen, of meer wil weten over onze drainageproducten. We adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op: dit kan telefonisch op +31 (0) 58 2880330 of via onze contactpagina.

Over Vriemee Int. Drain Products B.V.

Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainage hulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden op het gebied van drainage zijn nagenoeg onbeperkt, omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je nodig hebt niet in onze webshop? Laat ons dan weten waar je precies naar zoekt, dan komen wij met een passend product of een alternatieve oplossing.

Productdetails

EB60RDKK
Nieuw product

Reviews (0)

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Wij maken gebruik van Cookies!