T-stuk 90 graden
T-Stuk 90 graden 90 50
T-Stuk 90 graden 90 60
T-stuk 90 graden
T-Stuk 90 graden 90 50
T-Stuk 90 graden 90 60

T-stuk 90 graden 80 mm

€ 4,54
Inclusief belasting

80 mm T-stuk 90 graden PP

PP drainage T-stuk 90 graden Beschikbare afmetingen: 80 mm Kleur: Zwart

Omschrijving

T-stuk 90 graden van Vriemee gebruik je om een aftakking te maken in een boombeluchtings systeem voor een hoek van 90 graden. Dit T-stuk kun je doormiddel van klikken makkelijk bevestigen op de bijbehorende boombeluchtingsbuis.

Het materiaal is Polypropyleen en is slagvast en de kleur is zwart. In deze T-stukken zit 40 % gerecycled materiaal verwerkt zodat hergebruik van producten dat ten goede komt. Met boombeluchting wordt bedoeld het beluchtingssysteem ondergronds. Die er voor zorgt dat de boom goed kan groeien veel (jonge) bomen, struiken en hagen in de stedelijke omgeving hebben last van droogte of te weinig zuurstof. Het boombeluchtingssysteem is makkelijk te monteren en helpt bomen in de openbare ruimte goed te groeien. De beluchtingsset van Vriemee hoort in het plantvak aangebracht te worden om de diepere wortels van extra lucht te voorzien. Het ondergrondse leefklimaat van de boom verbetert daardoor aanzienlijk. Wil je een T-stuk 90 graden online bestellen? Voorraad producten op werkdagen besteld worden binnen 48 uur verzonden! Zo kan je snel aan de klus beginnen! Hulp nodig bij het bestellen of deskundig advies nodig? Neem dan contact met ons op dit kan telefonisch op 058 288 0330

Vriemee Int. Drain Products B.V Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainage hulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden in drainage hulpstukken en boombeluchting zijn nagenoeg onbeperkt omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je precies nodig hebt niet op onze webshop. Laat het ons dan weten waar je naar zoekt en wij komen met een passend product of oplossing.

Productdetails

T9080PP
Nieuw product

Reviews

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Wij maken gebruik van Cookies!