100mm x 1m beluchtingsbuis sn8 45%...

100mm x 1m beluchtingsbuis sn8 45% geperforeerd incl. filterkous

€ 7,12
Inclusief belasting
  • Ø 100 mm HDPE beluchtingsbuis, lengte 1 meter, omhulling filterkous
  • Starre buis; 45% geperforeerd
  • Wordt op lengte geleverd

Omschrijving

Deze starre beluchtingsbuis is gemaakt van ijzersterk HDPE en is voor 45% geperforeerd om een goede luchttoevoer te kunnen realiseren. Compleet met filterkous, zodat er zich geen vuil in de buis kan ophopen. De buis dient ondergronds in het plantvak aangebracht te worden om de diepere wortels van extra zuurstof te voorzien. Het leefklimaat van de boom verbetert daardoor aanzienlijk.

Gebruik deze beluchtingsbuis in combinatie met een bochten, t-stukken, klikmoffen, beluchtingskappen en eindkappen om een volledig ondergronds boombeluchtingsysteem aan te leggen.

Eigenschappen

  • Diameter: 100 mm
  • Lengte: 1 meter
  • HDPE uit gerecycled materiaal
  • 45% geperforeerd
  • Klasse SN8
  • Compleet met filterkous

Waarom kiezen voor boombeluchting?

Veel (jonge) bomen, struiken en hagen in de stedelijke omgeving hebben last van droogte of te weinig zuurstof. Een boombeluchtingssysteem is een buizensysteem dat ondergronds wordt aangelegd en zorgt voor een constante aanvoer van zuurstof. Hierdoor krijgt de plant de lucht en de ruimte om te blijven groeien.

Boombeluchtingsset

Liever in één keer alles voor jouw boombeluchting bestellen tegen een scherpe prijs? Bij Vriemee hebben we ook complete boombeluchtingssets, waarin alles inbegrepen is voor een solide boombeluchtingssysteem.

Bekijk onze boombeluchtingssets >

Jouw beluchtingsmaterialen snel in huis

Bestel je alles voor jouw boombeluchting bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Producten die gewoon op voorraad zijn, kunnen we op werkdagen binnen 48 uur versturen. Je hoeft dus nooit lang op je materialen te wachten!

Hulp bij bestellen of deskundig advies

Het team van Vriemee staat voor je klaar als je hulp nodig hebt met bestellen, of meer wil weten over onze drainage- en beluchtingsproducten. We adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op: dit kan telefonisch op +31 (0) 58 2880330 of via onze contactpagina.

Over Vriemee Int. Drain Products B.V.

Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainagehulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden op het gebied van drainage zijn nagenoeg onbeperkt, omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je nodig hebt niet in onze webshop? Laat ons dan weten waar je precies naar zoekt, dan komen wij met een passend product of een alternatieve oplossing.

Productdetails

BELU100SN8
Nieuw product

Reviews

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Wij maken gebruik van Cookies!