T-stuk 90 graden
T-stuk 90 graden 80 mm
T-stuk 90 graden 80 mm
T-stuk 90 graden

T-stuk 90 graden 80 mm

€ 5,59
Inclusief belasting
  • PP T-stuk, Ø 80 mm
  • Hoek van 90 graden
  • Om aftakkingen mee te maken

Omschrijving

Dit PP T-stuk gebruik je om een aftakking in een hoek van 90 graden te maken in een boombeluchtingssysteem. Je schuift het T-stuk gemakkelijk over de beluchtingsbuizen heen en bevestigt hem met de stabiele klikverbindingen. Zo weet je zeker dat je boombeluchtingsbuizen altijd aan elkaar gekoppeld blijven! PP heeft een zeer lange levensduur en is dus bijzonder duurzaam. En omdat dit T-stuk uit 40% gerecycled materiaal bestaat, maak je een extra duurzame keuze!

Gebruik het T-stuk in combinatie met boombeluchtingsbuizen en andere hulpstukken om een volledig ondergronds boombeluchtingsysteem aan te leggen.

Eigenschappen

  • Diameter: 80 mm
  • Materiaal: PP (polypropeen)
  • Stabiele klikverbindingen
  • Makkelijk en snel aan te leggen
  • Gemaakt uit 40% gerecycled materiaal

Waarom kiezen voor boombeluchting?

Veel (jonge) bomen, struiken en hagen in de stedelijke omgeving hebben last van droogte of te weinig zuurstof. Een boombeluchtingssysteem is een buizensysteem dat ondergronds wordt aangelegd en zorgt voor een constante aanvoer van zuurstof. Hierdoor krijgt de plant de lucht en de ruimte om te blijven groeien.

Boombeluchtingsset

Liever in één keer alles voor jouw boombeluchting bestellen tegen een scherpe prijs? Bij Vriemee hebben we ook complete boombeluchtingssets, waarin alles inbegrepen is voor een solide boombeluchtingssysteem.

Bekijk onze boombeluchtingssets >

Jouw beluchtingsmaterialen snel in huis

Bestel je alles voor jouw boombeluchting bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Producten die gewoon op voorraad zijn, kunnen we op werkdagen binnen 48 uur versturen. Je hoeft dus nooit lang op je materialen te wachten!

Hulp bij bestellen of deskundig advies

Het team van Vriemee staat voor je klaar als je hulp nodig hebt met bestellen, of meer wil weten over onze drainage- en beluchtingsproducten. We adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op: dit kan telefonisch op +31 (0) 58 2880330 of mail ons op webshop@vriemee.nl

Over Vriemee Int. Drain Products B.V.

Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainagehulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden op het gebied van drainage zijn nagenoeg onbeperkt, omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je nodig hebt niet in onze webshop? Laat ons dan weten waar je precies naar zoekt, dan komen wij met een passend product of een alternatieve oplossing.

Productdetails

T9080PP
Nieuw product

Reviews (0)

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!