Riolering afvoerbuis 2 meter

75 mm PVC - Riolering afvoerbuis 2 Meter

€ 11,96
Inclusief belasting
 • Ø 75 mm pvc afvoerbuis voor binnenhuisriolering
 • 2 meter lengte
 • Makkelijk op maat te zagen

Omschrijving

Op zoek naar een geschikte afvoerbuis voor jouw binnenhuisriolering? Zoek dan niet verder! Deze SN4 pvc buis met een diameter van 75 mm zorgt voor een nette afvoer van jouw vuilwater. De buis is makkelijk op maat te zagen en te verlijmen met andere pvc onderdelen in jouw binnenhuisriolering. Gebruik hiervoor onze speciale pvc-lijm. Je maakt eenvoudig een stabiel rioleringssysteem op maat!

Door hoge kwaliteit materialen te gebruiken voor je binnenhuisriolering, weet je zeker dat je een systeem aanlegt waar je jarenlang niet naar om hoeft te kijken. Kies je voor de rioleringsonderdelen van Vriemee, dan kun je blind vertrouwen hebben in een solide afvoer van jouw vuilwater naar de waterzuiveringen!

Eigenschappen

 • Diameter: 75 mm
 • Lengte: 200 cm
 • Kleur: grijs
 • Klasse: SN4
 • Hoogwaardig pvc
 • Eenvoudig op maat te zagen

Andere varianten

 • Lengtes: 2 of 4 meter
 • Diameters: 32, 40, 50, 75, 90 of 110 mm

Maak je binnenhuisriolering compleet met onze hulpstukken

Combineer deze pvc afvoerbuis met onze handige hulpstukken: zo leg je snel en gemakkelijk een rioleringssysteem aan waarmee je jaren vooruit kunt. Complementeer de buizen met T-stukken, bochten en beugels van hetzelfde hoogwaardige pvc en verlijm ze voor extra stevigheid.

Bekijk onze binnenriolering hulpstukken >

Snel aan de slag met jouw binnenhuisriolering

Bestel je jouw rioleringsbuizen online bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Producten die bij ons op voorraad zijn, worden in de meeste gevallen al binnen 48 uur verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je aan je klus kunt beginnen!

Hulp bij bestellen of deskundig advies

Het team van Vriemee staat voor je klaar als je hulp nodig hebt met bestellen, of meer wil weten over onze rioleringsproducten. We adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op: dit kan telefonisch op +31 (0) 58 2880330 of via onze contactpagina.

Over Vriemee Int. Drain Products B.V.

Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainagehulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden op het gebied van drainage en waterafvoer zijn nagenoeg onbeperkt, omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je nodig hebt niet in onze webshop? Laat ons dan weten waar je precies naar zoekt, dan komen wij met een passend product of een alternatieve oplossing.

Productdetails

ECOB75GR2MTR
Nieuw product

Reviews (0)

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!