Filterkous 50 - á 100 meter
Filterkous 50 - á 100 meter

Filterkous 50 - á 100 meter

€ 39,50
Inclusief belasting

40/50mm - per rol 100 meter

Prijs per meter € 0,40 incl. btw 

Omschrijving

Filterkous 50 mm wordt om de buis heen geschoven als extra filtering zodat er geen rommel in de buis komt. Filterkous is enigszins elastisch zodat hij altijd mooi strak om de buis heen zit. Nylon filterkous is aan één stuk per meter te bestellen tot een maximale lengte van 100 meter. De filterkous wordt o.a. gebruikt voor bodemonderzoek, bronbemaling, drainage en filtersystemen.

Wil je filterkous online bestellen? Voorraad producten op werkdagen besteld worden binnen 48 uur verzonden! Zo kan je snel aan de klus beginnen! Hulp nodig bij het bestellen of deskundig advies nodig? Neem dan contact met ons op dit kan telefonisch op 058 288 0330

Vriemee Int. Drain Products B.V Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainage hulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden in drainage hulpstukken zijn nagenoeg onbeperkt omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je precies nodig hebt niet op onze webshop. Laat het ons dan weten waar je naar zoekt en wij komen met een passend product of oplossing.

Productdetails

KOUS50100MTR
Nieuw product

Reviews

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Wij maken gebruik van Cookies!