Verloop kruis T-stuk
100-60mm - Verloop kruis T-stuk
Verloop kruis T-stuk

100-60mm - Verloop kruis T-stuk

€ 23,52
Inclusief belasting

Ø 100/60 mm Verloop Kruisstuk 90 graden PP zwart met klikverbinding

Omschrijving

Verloop kruis t-stuk van Vriemee gebruik je om een aftakking te maken met twee verschillende diameters Buis. De doorgaande leiding is groter en wordt een hoofddrain genoemd, de drainage buizen die er haaks op komen kan verschillende diameters hebben ten opzichte van de hoofddrain. Dit T-stuk kun je doormiddel van klikken eenvoudig bevestigen op de bijbehorende drainage buis. Het materiaal is Polypropyleen en is slagvast en de kleur is zwart.

In deze T-stukken zit 40 % gerecycled materiaal zodat hergebruik van producten ten goede komt. Wil je een verloop kruis T-stuk online bestellen? Voorraad producten op werkdagen besteld worden binnen 48 uur verzonden! Zo kan je snel aan de klus beginnen! Hulp nodig bij het bestellen of deskundig advies nodig? Neem dan contact met ons op dit kan telefonisch op 058 288 0330, of via ons contactformulier Over Vriemee Int. Drain Products B.V Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainage hulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden in drainage hulpstukken zijn nagenoeg onbeperkt omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je precies nodig hebt niet op onze webshop. Laat het ons dan weten waar je naar zoekt en wij komen met een passend product of oplossing.  

Productdetails

VLKR10060PP
Nieuw product

Reviews

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Aangepaste openingstijden

Vriemee is op Hemelvaartsdag en op 2e Pinksterdag gesloten

Orders kunnen hierdoor iets vertraagd geleverd worden. We doen ons uiterste best alle orders zo snel mogelijk te verwerken.

Meer weten over de levertijd? Neem dan contact met ons op.

Wij maken gebruik van Cookies!