Verloop kruis T-stuk
100-80mm - Verloop kruis T-stuk
Verloop kruis T-stuk

100-80mm - Verloop kruis T-stuk

€ 25,87
Inclusief belasting

Ø 100/80 mm Verloop Kruisstuk 90 graden PP zwart met klikverbinding

Omschrijving

Verloop kruis T-stuk van Vriemee gebruik je om een aftakking te maken met twee verschillende diameters Buis. De doorgaande leiding is groter en wordt een hoofddrain genoemd, de drainage buizen die er haaks op komen kan verschillende diameters hebben ten opzichte van de hoofddrain. Dit T-stuk kun je doormiddel van klikken eenvoudig bevestigen op de bijbehorende drainage buis. Het materiaal is Polypropyleen en is slagvast en de kleur is zwart.

In deze T-stukken zit 40 % gerecycled materiaal zodat hergebruik van producten ten goede komt.

Wil je een verloop kruis T-stuk online bestellen? Voorraad producten die op werkdagen besteld worden worden binnen 48 uur verzonden! Met uitzondering van buizen en lengte vracht. Zo kan je snel aan de klus beginnen!

Hulp nodig bij het bestellen, of deskundig advies nodig? Neem contact met ons op dit kan telefonisch op 058 288 0330 of stuur ons een email webshop@vriemee.nl 

Over Vriemee Int. Drain Products B.V Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainage hulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden in drainage hulpstukken zijn nagenoeg onbeperkt omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je precies nodig hebt niet op onze webshop. Laat het ons dan weten waar je naar zoekt en wij komen met een passend product of oplossing.

Productdetails

VLKR10080PP
Nieuw product

Reviews

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Wij maken gebruik van Cookies!