Overgangstuk rubber
Overgangstuk rubber
Overgangstuk rubber
Overgangstuk rubber

50x40 mm - Overgangsstuk rubber

€ 1,36
Inclusief belasting
  • Ø 50/40 mm rubberen verloopstuk voor binnenhuisriolering
  • Overgang van rioleringsbuis naar metaal of sifon
  • Nauwsluitend

Omschrijving

Met dit rubberen overgangsstuk zorg je voor een stevige verbinding tussen je rioleringsbuis naar andere onderdelen in je binnenhuisriolering, zoals metalen onderdelen of een sifon. Het laatste wat je natuurlijk wil is lekkage in je riolering! Deze rubberen ring zorgt ervoor dat alle onderdelen goed aan elkaar vastzitten en dat ze niet zomaar los kunnen schieten.

Door hoge kwaliteit materialen te gebruiken voor je binnenhuisriolering, weet je zeker dat je een systeem aanlegt waar je jarenlang niet naar om hoeft te kijken. Kies je voor de rioleringsonderdelen van Vriemee, dan kun je blind vertrouwen hebben in een solide afvoer van jouw vuilwater naar de waterzuiveringen!

Eigenschappen

  • Diameter: van 50 naar 40 mm
  • Kleur: grijs
  • Slijtvast rubber
  • Goede aansluiting

Andere varianten

  • Verloopstuk van 40 naar 32 mm
  • Verloopstuk van 50 naar 32 mm
  • Verloopstuk van 75 naar 50 mm

Snel aan de slag met jouw binnenhuisriolering

Bestel je jouw rioleringsbenodigdheden online bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Producten die bij ons op voorraad zijn, worden in de meeste gevallen al binnen 48 uur verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je aan je klus kunt beginnen!

Hulp bij bestellen of deskundig advies

Het team van Vriemee staat voor je klaar als je hulp nodig hebt met bestellen, of meer wil weten over onze rioleringsproducten. We adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op: dit kan telefonisch op +31 (0) 58 2880330 of via onze contactpagina.

Over Vriemee Int. Drain Products B.V.

Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainagehulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden op het gebied van drainage en waterafvoer zijn nagenoeg onbeperkt, omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je nodig hebt niet in onze webshop? Laat ons dan weten waar je precies naar zoekt, dan komen wij met een passend product of een alternatieve oplossing.

Productdetails

RUBOVG5040
Nieuw product

Reviews (0)

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!