LDPE speciedeksel in de mof om de buis
LPDE Speciedeksel i.d. mof o.d. buis rood_1
LDPE speciedeksel in de mof om de buis
LPDE Speciedeksel i.d. mof o.d. buis rood_1

125mm - LDPE speciedeksel in de mof om de buis

€ 1,64
Inclusief belasting
  • Ø 125 mm LDPE speciedeksel voor drainagebuizen
  • Voor in de mof en om de buis
  • Voorkomt specie of rommel in je drainagebuis
  • Makkelijk aan te brengen en te verwijderen

Omschrijving

Ga jij afwateringsbuizen aanleggen in de nieuwbouw, en wil je voorkomen dat er specie of rommel in je buizen valt tijdens het storten van een betonvloer? Dan zijn deze LDPE speciedeksels iets voor jou. Gemaakt van sterk en toch soepel lagedichtheidpolyetheen (LDPE), en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Bescherm jouw drainagebuizen tijdens andere werkzaamheden!

Met de juiste drainage hulpstukken zorg jij ervoor dat je drainage slim aangelegd wordt en ook nog eens jarenlang meegaat. Combineer de verschillende hulpstukken met onze drainagebuizen en stel zelf het perfecte drainagesysteem samen!

Eigenschappen

  • Diameter: 125 mm
  • Materiaal: lagedichtheidpolyetheen (LDPE)
  • Kleur: rood
  • Merk: Vriemee
  • Makkelijk en snel aan te brengen
  • Ook verkrijgbaar in diverse andere diameters

Andere varianten

Jouw drainagematerialen snel geleverd

Bestel je jouw drainage hulpstukken online bij Vriemee? Dan weet je zeker dat je er snel mee aan de slag kunt. Producten die bij ons op voorraad zijn, worden in de meeste gevallen al binnen 48 uur verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je aan je klus kunt beginnen!

Hulp bij bestellen of deskundig advies

Het team van Vriemee staat voor je klaar als je hulp nodig hebt met bestellen, of meer wil weten over onze drainageproducten. We adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op: dit kan telefonisch op +31 (0) 58 2880330 of via onze contactpagina.

Over Vriemee Int. Drain Products B.V.

Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainage hulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden op het gebied van drainage zijn nagenoeg onbeperkt, omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je nodig hebt niet in onze webshop? Laat ons dan weten waar je precies naar zoekt, dan komen wij met een passend product of een alternatieve oplossing.

Productdetails

VRU125PERD
Nieuw product

Reviews (0)

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bestellen niet mogelijk i.v.m. vakantieperiode

Bestellen is niet mogelijk tijdens onze vakantieperiode (16 juli t/m 31 augustus). Na deze periode staan we weer voor je klaar! 

Met vriendelijke groet, team Vriemee

Wij maken gebruik van Cookies!