80mm x 50m BIO Composteerbare buis

80mm x 50m BIO Composteerbare buis

€ 184,00
Inclusief belasting

COMPOSTEERBARE DRAINAGE BUIS 80 mm Kleur: Wit 

worden op rol van 50 meter geleverd

Omschrijving

BIO Composteerbare buis zorgt voor een directe bewatering van het wortelstelsel. De buis is een lichtgewicht flexibele drainagebuis deze drainagebuis kan grote weerstand tegen gronddruk aan doordat deze binnenkant en de buitenkant wand van de buis geribbeld is.

De biologisch afbreekbare producten zijn nauwelijks van kunststof producten te onderscheiden en na circa 5 jaar volledig afgebroken in de bodem. Wil je BIO Composteerbare buis online bestellen? Voorraad producten op werkdagen besteld worden binnen 48 uur verzonden! Zo kan je snel aan de klus beginnen! Hulp nodig bij het bestellen of deskundig advies nodig? Neem dan contact met ons op dit kan telefonisch op 058 288 2666

Vriemee Int. Drain Products B.V Vriemee is producent en marktleider op het gebied van drainage hulpstukken voor land- en tuinbouw, weg- en waterbouw. De mogelijkheden in drainage hulpstukken zijn nagenoeg onbeperkt omdat wij niet alleen leverancier maar ook producent zijn. Staat wat je precies nodig hebt niet op onze webshop. Laat het ons dan weten waar je naar zoekt en wij komen met een passend product of oplossing.

Productdetails

BIOBUIS80
Nieuw product

Reviews

No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Wij maken gebruik van Cookies!